Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Originele wanddecoratie voor je woonkamer

Als jij op zoek bent naar originele wanddecoratie voor je woonkamer ben je bij EmielsDesigns op de juiste plek terechtgekomen. De ontwerpen van onze wanddecoratie zijn door Emiel zelf getekend en digitaal geschilderd. De onderwerpen van de wanddecoratie die jij aan de muur kunt hangen in je woonkamer zijn heel divers. We hebben een serie schilderijen van wilde dieren, schotse hooglanders, tropische vogels maar ook diverse line art tekeningen of kunstwerken van vrouwelijke portretten.


Grootformaat kunstwerk boven de bank Deze print op peesdoek is een grootformaat te bestellen.

Een kunstwerk boven je bank die past bij het formaat van je lege muur

Een lege muur in de woonkamer is een gemiste kans. Gelukkig is dit oplossing heel eenvoudig. Met een fraai en uniek kunstwerk boven je bank tover je jouw muur in mum van tijd om tot een fraaie eyecatcher. Maar hoe bepaal je nu de juiste maat. Het formaat van je bank is leidend voor de grootte van het kunstwerk boven je bank. Een kunstwerk met landscape formaat is een logische keuze. Maar je kunt de breedte van een muur ook benutten door een drieluik op te hangen van portrait kunstwerken. Of maak een collage waarbij je de in de breedte werkt. Wij adviseren om de vrije hoogte boven je bank op te meten en daarbij minimaal een vrije hoogte van 30 cm tussen plafond en boven kant schilderij aan te houden. Gemeten vanaf de bovenkant van de bank is het fraai om hier ook minimaal 30 cm vrije ruimte te houden. Bij een bank met een lage hoofdsteun is het goed om te controleren dat iemand niet met zijn hoofd tegen het schilderij komt wanneer hij op de bank gaat zitten.
Hoog en smal kunstwerk met luipaard

Een rond of zeskant kunstwerk in de woonkamer

Wil je echt iets unieks aan de muur in de woonkamer? Een rond of zeskantig kunstwerk is dan wel wat voor jouw. Verfraai je interieur met een serie hexagons in een mooie compostie. Deze hexagons kunnen geprint worden waarbij je keuze hebt uit honderden patronen die je op motiflow kunt uitkiezen. Misschien gaat jouw voorkeur uit naar muurcirkels in de woonkamer. Hang een grote muurcirkel boven je bank die matcht bij de kleur van je bank. Of kies hier voor een aantal kleinere cirkels die je ook kunt combineren in een mooie collage

De stijl van je woonkamer bepaald de stijl van de wanddecoratie

Heb jij een Scandinavische interieur stijl met lichte kleuren, hout tinten en een minimalistisch karakter? Bij EmielsDesigns vind je kunstwerken die passen bij jouw Skandinavische woonkamer stijl. Deze kunstwerken zijn zelf ook licht van kleur, veelal met een witte achtergrond. Ook lijntekeningen passen goed in deze Scandinavische stijl.
De landelijke stijl komt in Nederland ook veel terug in de woonkamer. Deze landelijke stijl heeft vaak aardse tinten of steenachtige texturen. Onze schotse hooglander kunstwerken passen heel goed bij deze landelijke stijl.
Zomers kunstwerk in oranje en geel Kunstwerk in warme zomerse kleuren