Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Stijlvolle muurdecoratie voor hotel en bed and breakfast

Ben je op zoek naar stijlvolle muurdecoratie die past bij de stijl van jouw hotel of B&B?
Emielsdesigns heeft een ruim assortiment kunstwerken in verschillende stijlen. Zo is er altijd een kunstwerk of schilderij dat past bij de interieur styling van jouw bedrijf.

Rechthoekige kunstwerken, muurcirkels of hexagons in je hotelkamer


Boven het bed van een hotelkamer past natuurlijk heel goed een grootformaat kunstwerk met een liggende orientatie. Maar misschien ben je wel zoek naar iets originelers in de hotelkamer. Een grote muurcirkel of een collage van muurcirkels. Of wellicht past een serie hexagons panelen met een fraai patroon het best bij de huisstijl van je hotel of bed and breakfast. Wij hebben in ons assortiment verschillende originele designs in uiteenlopende kunststijlen. Kies uit ons porfolio een kunstwerk dat past bij de identiteit die je met jouw bedrijf wilt uitstralen.


Kleurige wanddecoratie in de hotelkamer

Sommige hotelkamers zijn ingericht rond een thema. Als je op zoek bent naar wanddecoratie die past bij een jungle thema dan hebben we een aantal passende designs. Deze kleurige wanddecoratie in tropische stijl is te bestellen als print op dibond. Dibond geeft een strakke look waar de kleuren goed op uit komen.

Kunst met een duurzaam karakter in je bed and breakfast


Vind jij duurzaamheid ook zo'n belangrijk thema? En wil je dat zelfs de wanddecoratie aan de muur van je bed and breakfast bijdraagt aan een duurzame wereld? Met een kunstwerk geprint op dibond maak je een goede keuze. Dibond is geheel te recyclen. Doordat onze kunstwerken on demand geprint worden hebben we geen overbodige voorraad. Dit beperkt materiaalverspilling tot een minimum. Daarnaast gaat 10 % van het bedrag van je bestelling naar TreesForAll. Zij planten met dit bedrag bomen, in Nederland én in het buitenland.

Populaire kunstwerken zijn een logische keuze

Weet je niet zo goed wat je moet kiezen voor als wanddecoratie aan de muur van je hotelkamer. Of welke decoratie past in je Bed and Breakfast? Schotse hooglanders zijn één van de meest populaire onderwerpen die mensen aan de muur hangen. Met zo'n stoere hooglander aan je muur zit je eigenlijk altijd goed. Wij hebben een hele serie kunstwerken van schotse hooglanders gemaakt in uiteenlopende stijlen. Van klassiek, met aardse tinten tot en met eigentijdse werken, met een strakke witte achtergrond en een abstracte tekenstijl. Ook als je zoekt naar jouw ideale schotse hooglander schilderij ben je bij EmielsDesigns aan het juiste adres.