Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Zwart wit poster - art print in lijst

Deze art prints in zwart wit zijn een kers op de taart voor je interieur. Lijst deze zwart wit poster in met een zwarte lijst en combineer diverse zwart wit prints tot een fraaie collectie. Het voordeel van de posters en art prints is dat deze betaalbaar zijn en gemakkelijk om te wisselen als je even weer een andere art print aan de muur wilt. Emiel heeft een grote collecti

Lijntekening kunst in zwart wit

Modern, stijlvol en subtiel. Dit zijn de kernwoorden waarmee je de zwart wit lijntekening stijl kunt omschrijven. 
Ik heb een serie lijntekeningen gemaakt die je kunt bestellen als print op dibond. Dibond is geschikt als kunst voor binnen maar ook als buiten decoratie. Dibond is namelijk vochtbestendig. 

In de kunst collectie van EmielsDesigns vindt je zwart wit illustraties in verschillende thema's, abstract maar ook pentekeningen van schotse hooglanders met iets meer detail. 

In sommige lijntekeningen zijn naast zwart en wit ook enkele kleuraccenten toegevoegd.

Minimalistische wanddecoratie

Deze olifant is getekend in zwart en wit. Niet meer en niet minder. Door de zwarte lijst komt het werk extra goed naar voren. Op een lichte muur, bijvoorbeeld in dit Scandinavische interieur, zorgt de zwarte omkadering van deze tekening voor een echt opvallend kunstwerk. 

  • Minimalistisch werk olifant in zwart wit

Zwart Wit canvas schilderij

Naast de art prints op poster heeft EmielsDesigns ook prints in zwart wit op canvas. Deze kunnen met en zonder lijst geleverd worden. 

taupe kleuren De mooiste schilderijen in taupe kleur vind je hier
kunst in zwart wit Bekijk onze werken in zwart wit
kleurige designs Klik hier om naar ale kleurige wanddecoratie te gaan
greige kleur Kunstwerken in greige tinten - een combi van grijs en beige

Oneline art

Bij oneline art worden de tekeningen uit één lijn getrokken. Op de muurcirkels zie je lijntekeningen van veertjes. Deze subtiele illustraties aan je muur geven een interieur een fraaie decoratieve upgrade. Deze muurcirkels zijn als serie van drie te bestellen. 

Deze onelineart tekening van een verliefd stel komt extra goed uit de verf met een zwarte omlijsting. Als print op peesdoek kies je voor een lichtgewicht wanddecoratie. Het doek geeft het werk een zachte uitstraling. 

Onelineart bijna een kus Op deze lijntekening is een verliefd stel te zien dat elkaar bijna kust

Bekijk ook eens de houtskool tekeningen op canvas of als poster van Emiel.