Shop je favoriete werk met 10 % korting - gebruik code " LENTE "

Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Wanddecoratie posters en schilderijen voor aan de muur in café of restaurant

Als je een café of restaurant binnenloopt en je kijkt recht vooruit dan is de kans groot dat je dan tegen een muur aankijkt. De eerste indruk die je als klant van een ruimte krijgt is een belangrijke. Met de juiste wanddecoratie aan de muur van je restaurant creeer je een sfeervolle ruimte die past bij het type klant dat je wilt bedienen.
EmielsDesigns heeft een ruim assortiment ontwerpen waar jij als eigenaar van café of restaurant uit kan kiezen. Natuurlijk passen onze designs ook in andere horeca gelegenheden, zoals een koffietent of een brasserie. Kies zelf een fraaie print die past bij jouw huisstijl en zorg dat die lege muren fraaie eyecatchers worden.


Wanddecoratie met akoestische functie

Horeca ruimtes en met name restaurants, vragen om een goede akoestiek. Het laatste wat je wilt is dat je klanten het bezoek aan je restaurant minder waarderen omdat er te veel galm is in de ruimte. Met akoestische wanddecoratie kun je de galm verminderen en tegelijkertijd je lege muren verfraaien. Alle ontwerpen op deze site kunnen ook op akoestisch paneel geprint worden. Jij hoeft alleen maar een print te kiezen die past bij jouw horeca zaak, hang het doek op aan je muur, zo eenvoudig is het om je akoestiek te verbeteren.

Unieke schilderijen die jouw cafe of horeca zaak helemaal afmaken


Ben je op zoek naar kunst of schilderijen voor jouw horeca zaak? En wil je liever niet de prints aan de muur die je bij tientallen woonwinkels in Nederland in de schappen ziet liggen? De wanddecoratie en schilderijen van EmielsDesigns zijn uniek en door Emiel zelf getekend of geschilderd. De kunstwerken worden digitaal nabewerkt en uitgewerkt op hoge resolutie zodat jij in jouw café een haarscherpe print aan de muur kunt hangen.
AcousticPro® premium AcousticPro® premium heeft een dubbele akoestische vulling

Kies de stijl die past bij jouw horecazaak

Jouw horecazaak is uniek. En waarschijnlijk is de stijl van jouw inrichting dat ook. Daarom wil je waarschijnlijk ook dat de wanddecoratie van jouw cafe, bar of restaurant ook uniek is. Kies een van de artistieke kunstwerken van EmielsDesigns en zorg voor de juiste sfeer in jouw zaak.

Kies voor duurzame wanddecoratie van EmielsDesigns


Wij vinden duurzaamheid heel belangrijk. Daarom gaat onze voorkeur uit naar duurzame en hernieuwbare materialen. Dibond is daarvan een goed voorbeeld. Maar ook posters die geprint worden op premium kwaliteit FSC Papier. Met jouw bestelling bij EmielsDesigns maak je hoe dan ook een duurzame keuze. 10 % van de prijs komt ten goede aan TreesForAll, een organisatie die zich bezig houdt met het aanplanten van duurzame bossen.

Het juiste formaat kunstwerk aan de muur van jouw horecazaak

Misschien ben je op zoek naar een groot formaat kunstwerk voor die enorme lege muur in je restaurant. Of wellicht wil je een kleine print aan de muur in de toiletruimte van je café. In beide gevallen ben je bij EmielsDesigns aan het juiste adres. Bestel kleinformaat en grootformaat kunstwerken. Jouw zaak wordt in mum van tijd nog mooier dan hij al was.