Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Creeer sfeer met muurdecoratie, schilderijen muurcirkels en hexagons voor op kantoor

Een kantoorinrichting is een geschikte plek voor het toepassen van muurdecoratie. Kantoren waar geen schilderijen of posters aan de muur hangen kunnen steriel en kil overkomen. En dat is natuurlijk niet de sfeer die je voor de gebruikers van een kantoor voor ogen hebt. Een bedrijfspand, vergaderruimte of kantoor zou een plek moeten zijn waar werknemers productief kunnen werken. Maar het is ook een plek waar klanten komen. Een sfeervolle ruimte met de zakelijke uitstraling die past bij jouw bedrijf dragen er aan bij dat een klant zich op zijn gemak voelt.
Met de muurdecoratie en schilderijen van Emielsdesigns kun je de indentiteit en het karakter van je bedrijf extra benadrukken.
De schilderijen in ons assortiment zijn gemaakt in diverse stijlen. Zo vindt je zeker een kunstwerk of muurdecoratie wat precies past bij het karakter en de sfeer die je met je bedrijf wilt uitstralen.


Vebeter de akoestiek op kantoor

Een kantoor is bij uitstek een ruimte waar je geen last wilt hebben van galm. De nagalmtijd in een kantoorpand kun je met akoestische wanddecoratie verbeteren. Deze AcousticPro panelen zijn er in twee versies. Maak een fraaie collage van zeskant panelen aan de muur van je kantoorruimte. Door te wisselen met de verschillende afmetingen van 60, 100 en 140 cm kun je zowel de hoogte als de breedte van je muur benutten. Of kies voor een vierkant of rechthoekig akoestisch paneel. In het voorbeeld hieronder zie je een collage van akoestische hexagon panelen, 1 van 140 cm, 1 van 100 cm en vijf kleinere zeskanten van 60 cm. Het vierkante werk met de adelaar is ook een akoestisch doek. 

Akoestische muurdecoratie Deze hexagons en het vierkante doek zijn te bestellen als AcoesticPro panelen

De zeskant panelen zijn beschikbaar in AcousticPro basic uitvoering. Deze hebben een a-waarde van 0,65. De AcousticPro premium uitvoering heeft een a-waarde van 0,9. Deze uitvoering is vanwege de vorm van het profiel in rechthoekige vorm te bestellen. 

Een eerste indruk maak je maar één keer

Stel een nieuwe klant loop jouw kantoorruimte binnen. Hij neemt plaats in de wachtruimte. Dan wil je natuurlijk het liefst een goede eerste indruk bij hem achterlaten. Een wachtruimte in je kantoor is een goede mogelijkheid om je klant alvast op zijn gemak te laten voelen in jouw bedrijf. Fraaie muurdecoratie draagt er zeker aan bij dat een klant het eerste contact met je bedrijf als positief ervaart. Uiteraard gaat het ook om het totaal plaatje. Dus een goede match en afstemming van de schilderijen bij de rest van het interieur is zeker belangrijk. Gelukkig hebben we een ruim assortiment kunstwerken en schilderijen waar je uit kunt kiezen.

Kunst en muurdecoratie voor op kantoor


Heeft jouw huisstijl een zakelijk en strak karakter? Of is het logo van je bedrijf een creatieve uitspatting met veel kleur en beweging. De muurdecoratie in je bedrijfspand kun je afstemmen op je huisstijl. In onze collectie vind je verschillende stijlen. Van zwart wit, lineart tot en met kleurige tropische schilderijen. Voor elke stijl bedrijf of kantoor is er een passend schilderij te vinden. Ons aanbod bestaat onder meer uit illustraties, olieverf stijl, graffiti, klassieke abstracte werken en mixed media artwork.

Muurdecoratie en stijlvolle schilderijen die passen bij jouw branche

Elk bedrijf is uniek en iedere bedrijfsruimte vraagt om een eigen stijlvolle inrichting. Het is een goed idee om je muurdecoratie in je kantoor, wachtruimte of in de gang af te stemmen op het karakter en imago van jouw bedrijf. In een gang of hal van een architectenbureau met grijze wanden kan een drieluik in zwart wit heel goed tot zijn recht komen. In een tuinzaak of een bloemenwinkel is een kleurig botanisch kunstwerk een goede keuze. En aan de wanden van je kapsalon wil je misschien een kunstwerk van een abstract portret van een vrouw met prachtige krullende haren. Kies voor een stijlvolle inrichting van jouw bedrijf dat past bij de branche. En maak van je muren een echte eyecatcher met muurdecoratie van EmielsDesigns.

Muurdecoratie in groot formaat voor in een vergaderrruimte


Een vergaderzaal is bij uitstek een geschikte ruimte om de muren te voorzien van prachtige muurdecoratie. Dit is de plek waar personeel en klanten soms uren verblijven. Fraaie en stijlvolle muurdecoratie in de vergaderruimte zorgt voor een prettige sfeer.
Grote lege muren in je vergaderruimte vragen om groot formaat muurdecoratie. De ontwerpen van EmielsDesigns zijn gemaakt in hoge resolutie die ook op grootformaat prachtig scherp geprint kunnen worden. Kies voor grootfomaat rechthoekige kunstwerken voor een strakke look. Of creeer een speels effect, met grootformaat muurcirkels, afgewisseld met kleinere formaten. Wil je echt iets unieks aan de muur van je vergaderruimte? Kies dan voor hexagons. Ook deze zijn te bestellen op grootformaat.

Kunstwerk met kleuren van je bedrijfs logo

Wil je een fraai kunstwerk in je wachtruimte. Eentje die past bij de kleuren van jouw bedrijf? Dit abstracte kunstwerk is opgebouwd uit vier lagen. De kleur van elke laag kunnen we voor je aanpassen. Zo krijg je een mooi abstract kunstwerk dat precies past bij jouw huisstijl. Ideaal als eyecatcher in de wachtruimte of aan de muur in de entree van je bedrijf. 

Abstracte kunst in de kleur van je logo De kleur van dit werk is aangepast naar de huisstijl van EmielsDesigns maar dat kan ook met jou logo