Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Peesdoek

Wil je een echt kwalitatief goed kunstwerk aan je muur? Kies dan voor één van onze werken geprint op peesdoek. Deze doeken kun je zelf eenvoudig opspannen in een zwarte of witte aluminium lijst. 

De aluminium profielen van de lijst worden voorgeboord en zijn daardoor heel eenvoudig met twee schroeven aan je muur op te hangen. 

Naast de basis versie is het peesdoek ook te bestellen met verlichting aan de achterzijde, of als akoestische doek waarmee je de galmtijd kunt verkorten. 

Peesdoek met kunst in blauwe kleur Dit peesdoek is voorzien van een print met artwork van EmielsDesigns,

Voordelen van print op peesdoek

 • in grote formaten te bestellen
 • akoestische versie verminderd nagalm
 • lichtgewicht
 • eenvoudig op te hangen
 • grote formaten passen gedemonteerd eenvoudig door deur en de trapopgang
 • warme zachte uitstraling

Kies de lijst kleur die bij jou past

Hiernaast zie je de verschillende lijst kleuren onder elkaar. Wil je een licht werk extra laten opvallen ten op zichte van een ook lichte muur, dan kun je er voor kiezen een zwarte lijst te gebruiken. Bij line art met een witte achtergrond in het kunstwerk kun je met een witte lijst er voor zorgen dat het accent wordt gelegd op de lijnen in het werk. Doe je om een dergelijk werk een zwarte lijst dan krijgt de lijst ten opzichte van het witte meer aandacht. 

Aluminium lijst in drie kleuren

Peesdoek met akoestische vulling

De peesdoeken van Emielsdesigns zijn ook te bestellen met akoestische vulling. De versie die je op deze afbeelding ziet is een dubbellaagse versie. Geluid wordt geabsorbeerd door de stoffen vulling die achter het doek zit. 

Voor meer informatie over akoestische kunstwerken klik je op de link of stuur je vraag in het contactformulier hieronder.
AcousticPro® premium AcousticPro® premium heeft een dubbele akoestische vulling

Montage handleiding Frame peesdoek

Het ophangen van een peesdoek gaat vrij eenvoudig. Download de handleiding hieronder voor de instructie afbeeldingen. Standaard leveren wij het profiel met voorgeboorde gaten om de 30 cm zodat je zelf geen gaten in het aluminium profiel hoeft te boren. De enige gaten die je zelf boort zijn de gaten voor de pluggen in je muur. 
 • Stap 1 - zet het frame met de hoekstukken met behulp van de inbussleutel in elkaar
 • Stap 2 - positioneer de positie van het werk op de muur - met een waterpas controleer je of het werk recht hangt. Terwijl persoon 1 het frame op de juiste positie vasthoudt kan persoon twee een tweetal gaten aftekenen op de muur
 • Stap 3 - controleer met een leidingzoeker of je op die posities kunt boren en boor de gaten. Druk de plug die geschikt is voor soort muur in de muur
 • Stap 4 - Schroef het aluminium frame in de pluggen aan de muur.
 • Stap 5 - Plaats het peesdoek - bekijk dit filmpje op youtube * om te zien hoe dit werkt.
 • * Stabilisators zijn optioneel bij XXXL formaat werken. Wij werken met een muurmontage en niet met de plafondmontage.