Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Kunst in landelijke stijl

Op deze pagina vindt je een aantal fraaie kunstwerken in landelijke stijl. De werken zijn veelal uitgevoerd in warme tinten, bruin, goud, taupe of warm grijs. Precies de tinten die goed passen in jouw landelijke interieur.

Verschillende stijlen landelijke kunst

In de webshop met kunst in landelijke stijl vindt je digitaal artwork in olieverf stijl, maar ook lijntekeningen van schotse hooglanders, tekeningen gemaakt met zwarte marker, zwart wit kunstwerken en ook een werk van een schotse hooglander in impressionistische stijl.

De schotse hooglander - modern landelijk kunstwerk

De schotse hooglander staat inmiddels hoog aan het lijstje met dieren die het Nederlandse landschap kenmerken. Deze grote grazers hebben een robuust uiterlijk dat heel goed past bij een landelijke interieur stijl. In het kunstwerk hieronder heeft Emiel een schotse hooglander kop met houtskool getekend. Om de landelijke stijl nog beter uit de verf te laten komen zijn er voor dit werk vooral aarde tinten gebruikt. Beige, taupe en lichtbruine tinten die ook veel in de landelijk interieurs terugkomen. 

Hieronder zie je een kunstwerk dat een eigentijdse draai geeft aan de landelijke stijl. Het strakke dibond paneel is misschien niet iets waar je gelijk aan denk bij een landelijke stijl. Toch past deze schotse hooglander kop prima in de landelijke sfeer van het interieur. Mede door de warme bruin tinten en natuurlijk ook door de stoere robuuste uitstraling van de schotse hooglander kop die je ook op dit kunstwerk terug ziet komen.

Drie vrouwen - chique kunstwerk Dit chique kunstwerk heeft warme hout bruine kleuren en past heet goed in een landelijke woonkamer
Haal warme kleuren in huis met dit drieluik Dit drieluik is digitaal geschilderd, met warme goudgeel en bruin tinten.

Landelijk kunstwerk kopen

Wil je een kunstwerk in landelijke stijl kopen? Bekijk een greep uit de collectie van kunstwerken van Emiel die passen in het landelijke thema en bestel jouw favoriete kunstwerk vandaag nog!