Shop je favoriete werk met 10 % korting - gebruik code " LENTE "

Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Decoratie voor de vensterbank

Op de vensterbank is meestal niet veel ruimte voor grote decoratie of woon accessoires. Als je de smallere vensterbank wilt decoreren heb je dus accessoires nodig met een geringe diepe. Deco circels zijn daarom het soort decoratie om in je vensterbank te zetten. Decocirkels zijn ondiep en passen ook op smalle vensterbanken of wandplanken. Zo kunnen de rol of vouwgordijnen gewoon dicht zonder dat de decoratie in de weg staat.

Kies uit verschillende afmetingen

Decocirkels zijn slechts 5 cm breed. De hoogte is 20, 30 of 40 cm. Maak een speelse compositie door te werken met verschillende grote decocirkels en plaats bijvoorbeeld een grotere en een kleinere decocirkel naast elkaar in je vensterbank. De droogbloemen die in de houten standaard staan zijn ook als boeket te bestellen. Combineer een droogbloem boeket met een deco cirkel als je eenheid wilt creëren in je interieur.

Decoratie cirkel voor de vensterbank Deze decoratie heeft een geringe diepte en past daardoor heel goed in je vensterbank
DecoCirkel voor de vouwgordijnen Deze decocirkel staat op de vensterbank. De vouwgordijnen kunnen nog steeds zonder probleem omlaag
Chique vensterbank decoratie Set van vier Dibond kunstwerken met Butler Finish afwerking.

Chique vensterbank decoratie

Deze rechthoekige kunstwerken zijn beschikbaar in verschillende formaten. Deze set van vier kun je bestellen met dezelfde formaten maar ook een mix van kleinere en grotere werken. Deze panelen zijn gemaakt van geborsteld aluminium. 

Keuze uit tientallen designs

De decoratie cirkels zijn exclusief bij Emielsdesigns te bestellen. De afbeeldingen op de cirkel zijn ontworpen door Emiel zelf. En ook de droogbloemen en zelf het houten standaard zijn handgemaakt door Emiel zelf.

Droogbloemen in verschillende kleuren en soorten


Droogbloemen zijn er in zwart, bruintint, goud, oranje en goudgeel. 
We hebben gedroogd tarwe, vlas, bamboe, papaver, Alsi gras en Phalaris in verschillende kleuren. 

Naast de decoratie toepassingen aan de muur of op standaard in de vensterbank zijn de deco cirkels ook te gebruiken als achterplaat voor een DIY klok.
Danseres met goud en zwart Decocirkel met zwarte droogbloemen / Alsi Gras / papaver & ruscus glitter
Decoratie cirkel vlinder op standaard Decoratie vlinder met Alsi Gras / zwarte papaver / vlas
Schotse hooglander met zwarte droogbloemen Deco cirkel met kop van schotse hooglander. Op houten standaard met zwarte droogbloemen.

Liever een van de andere ontwerpen van EmielsDesigns op jouw decocirkel?

Heb je een fraai ontwerp gezien maar staat deze afbeelding niet tussen de opties in de decocirkels? Bijvoorbeeld één van de ontwerpen uit de taupe & greige collectie? Geen probleem, de door jouw gewenste print kan Emiel op maat voor jou bestellen. Neem contact op met Emiel via het onderstaande formulier, geef de naam van het kunstwerk door en het werk wordt voor jouw toegevoegd in de webwinkel. 

Al deze designs kunnen ook op jouw DecoCirkel
Ik wil graag de volgende deco cirkel aan de webwinkel toevoegen: