Shop je favoriete werk met 10 % korting - gebruik code " LENTE "

Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Kerst illustraties op maat gemaakt

Kerst is een leuke periode voor ondernemers om eens iets speciaals te doen. Vaak zie je rond kerst de meest creatieve acties. Een leuke kleurplaat, fraaie illustraties op de etalage van winkels. Ik vind het een leuke uitdaging om een vrolijke kerst illustratie te maken die past bij de stijl van jouw bedrijf. 

Kerst kleurplaat of stickervel

Of je nu een leuke kerst kleurplaat wilt laten maken of stickervellen met grappige kerst illustraties wilt laten drukken. EmielsDesigns kan het voor je verzorgen. 
Kies uit één van onze vele bestaande kerst tekeningen, of laat een unieke illustratie op maat door Emiel zelf maken. 

Doodle illustratie kerstman en icoontjes

Op deze doodle illustatie van EmielsDesigns zie je de kerstman temidden van talloze kerst icoontjes. Een rendier, een slee, kerstbel en cadeautjes, het is allemaal te zien in deze vrolijke tekening. Deze kerst print kan worden afgedrukt als poster, sticker of als print op een mok of rompertje. 

Tileable patroon Kerst thema

De digitale illustraties in kerst thema kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Wij kunnen tileable patronen maken die je als achtergrond op je website kunt plaatsen. Maar deze illustraties kunnen ook geschikt gemaakt worden voor drukwerk. Denk aan een uniek kerst inpakpapier. Of een leuke kerst poster.