December stunt - bestel de Olifant en ontvang twee extra panelen gratis

Heb jij je al aangemeld voor de workshop Geld Verdienen met Tekenen?

Wanddecoratie in zwart wit

Of je nu een zwart wit poster zoekt met een mooie lijst eromheen, een strakke dibond kunstwerk of en grootformaat peesdoek met wissellijst, op deze pagina vind je vast en zeker de zwart wit wanddecoratie die past bij jouw stijl. 

Collages in zwart wit

Als je een eigen collage wilt maken met zwart wit kunstwerken dan kun je kiezen uit verschillende opties. Met zeskant panelen in verschillende afmetingen kun je een speelse collage maken. Deze zeskant panelen zijn er ook als akoestische wanddecoratie. Deze geluidsabsorberende kunst draagt bij aan een prettige akoestiek in je interieur. 

Akoestische muurdecoratie Deze hexagons en het vierkante doek zijn te bestellen als AcoesticPro panelen

Zwart wit wanddecoratie in Line Art stijl

Deze zwart wit muurcirkels geven een speels effect aan je wand, terwijl ze niet schreeuwerig overkomen. De veertjes zijn in one line art stijl getekend, dat wil zeggen, in één lijn getrokken. Door de muurcirkels op verschillende hoogtes te hangen doorbreek je de rechte lijnen in je interieur nog meer. 

One line art zwart wit veertje Deze collage muurcirkels heeft een minimalische one line art stijl

Line art portret vrouw

Dit line art portret van een vrouw past goed in een minimalistisch interieur. Het werk is geprint op dibond. Door er een zwarte baklijst om heen te doen creëer je meer contrast met de lichte muur. Dit minimalistische kunstwerk past goed in een Scandinavische interieur stijl, maar ook in een eigentijds strak interieur zal dit werk goed tot zijn recht komen. 


Wil je zeker weten of dit line art kunstwerk past bij de stijl van jouw interieur? Stuur dan even een foto per email van je lege muur. Emiel maakt dan, helemaal gratis en vrijblijvend, een fotobewerking met het kunstwerk aan je muur. Zo kun je rustig zelf beoordelen of dit zwart wit werk iets is voor jou.

Zwart wit muurdecoratie voor de kinderkamer

Deze illustratie met zwart wit bijtjes is heel leuk voor de kinderkamer. Deze collage van vier hexagon panelen kun je naast elkaar hangen op de muur om de breedte van een vertrek te benadrukken. Of hang ze recht boven elkaar op om een verticale compositie te bereiken die de hoogte van je ruimte accentueert. 

Zwart wit wanddecoratie kopen

Hieronder vindt je alle zwart wit wanddecoratie uit het assortiment. Verzending in Nederland en België is gratis. Heb je een specifieke vraag over een bepaald zwart wit kunstwerk? Neem dan contact op met Emiel via het formulier onderaan deze pagina. 

greige kleur Kunstwerken in greige tinten - een combi van grijs en beige
blauw tint aan de muur Een collectie artwork in blauw tinten
taupe kleuren De mooiste schilderijen in taupe kleur vind je hier
kleurige designs Klik hier om naar ale kleurige wanddecoratie te gaan