Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Vrolijke Sinterklaas illustraties passend bij jouw bedrijf en huisstijl

Sinterklaas is een mooie gelegenheid om met een leuke actie je bedrijf onder de aandacht te brengen. Denk aan een vrolijke kleurplaat, een winactie in de vorm van een "zoek de tien verschillen illustratie". Misschien heb je zelf ook wel een leuk idee voor een originele Sinterklaas promotie. Voor de meeste promotie acties rond 5 december heb je een vrolijke Sinterklaas illustratie nodig. EmielsDesigns kan deze Sint afbeeldingen voor jouw bedrijf realiseren. De illustratie kan ik aanpassen aan de kleuren van je huisstijl, ik kan je bedrijfspand er in verwerken, en het is natuurlijk ook mogelijk om jouw logo toe te voegen. 


Grappige cartoon illustraties van Sint

Als je in de aanloop naar pakjesavond met je bedrijf wilt opvallen is het een leuk idee om een illustratie op maat te laten maken. Misschien heb je een bakkerij en wil je een grappige afbeelding van Sinterklaas die brood bakt. Of je hebt een fietswinkel en je bent op zoek naar een passende cartoon van Sinterklaas op een racefiets. Ik kan Sint in mijn cartoon illustraties allerlei activiteiten laten doen die passen bij jouw bedrijf. Deze illustraties kan ik als vector bestand aanleveren zodat je deze kunt gebruiken op je website, maar ook voor drukwerk, als sticker in een brochure, folder op misschien zelfs als grootformaat raamsticker in je etalage. Met de vector cartoon afbeeldingen van Sinterklaas kun jij zeker weten uit de voeten. 

Cadeautjes met Sinterklaas tekeningen

Deze vrolijke prints op een DecoCirkel zijn exclusief te verkrijgen in de webhop van EmielsDesigns. Kies uit 21 verschillende vrolijke Sinterklaas illustraties en maak je woonkamer in aanloop naar 5 December gereed voor de komst van de goedheiligman. 

Heb je zelf een leuk idee voor een illustratie van Sint of Piet en wil je deze laten uittekenen door Emiel? Neem dan even contact op via het contactformulier, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. 
Originele Sinterklaas versiering Versier je vensterbank met deze vrolijke 5 december DecoCirkels
Vrolijke Sinterklaas Decoratie DecoCirkel met Vrolijke prints van Sint en Piet. Alleen verkrijgbaar bij EmielsDesigns.

Via sinterklaas-cadeau.myspreadshop.nl kun je allerlei vrolijke en originele Sinterklaas producten bestellen. Wat dacht je van een grappig keukenschort voor de echte pepernoten bakker, of een leuke mok met het hoofd van Sint er op. Voor kinderen zijn er diverse leuke sweatshirts te bestellen met grappige Sinterklaas illustraties. 

Inpakpapier van Sinterklaas met bedrijfslogo

Jouw winkel draait rond 5 december op volle toeren. Juist in deze maand waarin de omzet door het plafond schiet kun je heel goed je bedrijf extra op de kaart zetten. Ik kan voor jouw winkel inpakpapier ontwerpen en leveren met daarin subtiel jouw bedrijfslogo verwerkt. In het voorbeeld op de afbeelding zie je mijn bedrijfslogo als lijntekening in het patroon. Maar je kunt natuurlijk ook jouw bedrijfspand laten tekenen met een silhouet van Sinterklaas die met zijn paard over het dak loopt. Wil je meer informatie over illustraties, tekeningen of inpakpapier in het Sinterklaas thema? Stuur me jouw vraag in het formulier hieronder. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Leuke Sinterklaas tekening voor je sportclub

Als je als sportclub op zoek bent naar een leuk illustratie van Sinterklaas die aan het voetballen is, of een potje tennis speelt dan ben je bij mij op het juiste adres. Ik kan illustraties maken van sinterklaas die aan het sporten is. Het logo van jouw sportclub kan ik in de tekening verwerken. Misschien wil je wel een leuke originele tekening van Sinterklaas voor in een folder of boekje van je vereniging. Of wellicht wil je een kleurplaat laten maken voor de jongste leden van de sportclub. 
Welke leuke, grappig en vrolijke Sinterklaas tekening je ook zoek, ik kan het voor je maken. 

Sinterklaas baby kraamcadeau

Ken je iemand die uitgerekend is op 5 december? Wat is er dan leuker dan een cadeau met Sint er op. Kies uit een slabbetje, rompertje op mutsje in verschillende kleuren en met verschillende Sinterklaas prints. In mijn Spreadshop heb ik een heel aantal vrolijke Sinterklaas producten staan die je eenvoudig kunt bestellen in de gewenste maat, kleur en met de leukste Sinterklaas illustraties erop. Voeg eventueel zelf een tekst toe om het cadeau te personaliseren.