Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Voetbal cartoon tekening

Een voetbal cartoon tekening is een leuke aanvulling voor het clubblad van jouw voetbalvereniging, als wenskaart, of als poster op de kinderkamer. Deze Serie illustraties zijn ook op verschillende kleding en cadeau artikelen te bestellen op mijn spreadshop. Hier vindt je jassen, shirts, mokken, mutsen, tassen en nog veel meer leuke items die je met een voetbal cartoon kunt bestellen. 


Een voetbal tekening laten maken

Als je een leuk idee hebt voor een illustratie, maar je kunt de juiste afbeelding nergens vinden, dan is het ook mogelijk dat ik een voetbal cartoon tekening op maat maak. Dat kan in de stijl die je op deze pagina ziet, maar wellicht heb je eigen idee├źn, zoals een voetballer in kleur, of een voetballer die met een kampioensbeker op de lat van het doel zit. 

Sinterklaas aan het voetballen 

Als je in aanloop naar pakjesavond een vrolijke tekening wilt hebben van een voetballende Sinterklaas, dan is dat ook mogelijk. Deze print is gemaakt als vector illustratie en kan op grootformaat scherp worden afgedrukt. Wil je bijvoorbeeld een groot spandoek laten drukken, met een illustatie van Sinterklaas erop dan is een vector illustratie een goede keuze. 

Een cartoon met handlettering

Als je een leuke anzichtkaart wilt laten ontwerpen van een voetballer kun je kiezen voor een combinatie van een illustratie en een getekende tekst in handlettering stijl. Deze handgetekende tekst kan in verschillende stijlen worden gemaakt.

Rechtstreeks contact met de tekenaar

Heb je een specifieke wens of heb je een vraag over een van de tekeningen? Via het onderstaande formulier kun je jouw vraag rechtstreeks aan Emiel stellen.