Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Collage met 8 zeskanten Deze hexagons geven jouw muur een unieke look. Te koop in de webwinkel van EmielsDesigns.

Iets aparts aan de muur

Jij bent uniek. Met je eigen uniek smaak en unieke ideeën. Heel logisch dus dat je aan je muur ook iets aparts wilt hebben. Wanddecoratie die past bij jouw unieke stijl. Grote kans dat jij bij de gemiddelde bouwmarkt niet slaagt voor je muurdecoratie. Je wilt waarschijnlijk niet een kunstwerk aan de wand die ongeveer half Nederland al heeft. Bij EmielsDesigns kun je een cortenstaal portret laten maken. Dit unieke kunstwerk is een echte eyecatcher en je bent ervan verzekerd dat verder niemand dit werk aan de muur heeft hangen. 
Het voordeel van cortenstaal is dat je dit ook heel goed buiten kunt ophangen. Wil je een uniek kunstwerk aan de schutting of aan de wand van je terras overkapping dan is cortenstaal een logische keuze. 

Portret van Cortenstaal Emiel kan van een foto een cortenstaal portret maken.

Poster op doek met bamboe frame

Een kunstwerk lijkt altijd net even fraaier met een leuke lijst er om heen. Deze lijst is gemaakt van bamboe stokken. Dit geeft een natuurlijk effect en omkadert het werk op een originele manier. Deze poster op doek is geschikt voor binnen en buiten. Omdat het materiaal van het doek UV- en waterbestendig is kan deze zonder problemen het hele jaar als tuinposter aan de schutting hangen. Maar net zo mooi kan deze textielposter met bamboe lijst binnen aan de wand. 

Autowrak in woestijn Kleurig vierluik van een autowrak in de woestijn

Kies voor een opvallende stijl

Het materiaal van deze wanddecoratie is op zich niet zo bijzonder. Dat is gewoon een print op peesdoek met een strakke aluminium lijst. De stijl van deze kunstwerken is wel bijzonder. Deze opvallende kunstwerken vallen op door de stoere dikke belijning en het fraaie kleuren palet met blauw oranje en roze.  

Maak unieke composities op je muur met ronde panelen

Door te variëren met grootte van muurcirkels en verschillende afstandhouders met ook variatie in de afstand tot de muur kun je hele fraaie speelse composities maken. In de afbeelding hiernaast zie je bijvoorbeeld een combinatie van 4 muurcirkels, 2x20 cm 1x30 cm en 1x 40 cm met afstandhouders met een wandafstand van 10, 15, 20 en 25 mm. Door de cirkels deels te overlappen onstaat een interessante dieptewerking.

Speelse collage met zeskant panelen

Als je iets meer dieptewerking wilt, of als je op zoek bent naar een goedkope muurdecoratie dan zijn Forex zeskant panelen ook een goed idee. Deze zeskanten kun je laten printen in een met een fleurig dessin, of met een artwork van EmielsDesigns zoals je ziet in dit voorbeeld. 

Speelse muurdecoratie met zeskant panelen Deze zeskant panelen vormen samen het gezicht van een vrouw.

Poster met zaadjes

Dit is niet zomaar een poster. Hoewel je deze poster gewoon in een lijst kunt doen en aan je muur kunt hangen is deze poster eigenlijk gemaakt om niet langer dan twee jaar aan je muur te hangen. Dit papier bevat zaadjes die in de zomer uitgroeien tot fleurige bloemen als je de poster in je tuin plant.

Decoratie muur cirkels

Met deze decoratieve cirkels met een unieke art print van EmielsDesigns heb je ook wat aparts aan je muur. Alle ontwerpen die je in de webshop ziet kunnen in principe ook in muurcirkel geleverd worden. En zelfs de kleur van het artwork kan naar jouw smaak worden aangepast. Zo heb je echt een uniek werk aan je muur. Voor maatwerk muurcirkels stuur je een berichtje naar Emiel. Hij help je graag verder om jouw perfecte aparte muurdecoratie te kunnen leveren. 

Collage met hoge en smalle kunstwerken

Met een aantal hoge en smalle kunstwerken kun je ook een interessant en apart decoratief element aan je muur creëren. De werken die je hier ziet zijn alle vijf uitgevoerd in grijs tinten. Maar deze hoge langwerpige kunstwerken zijn er ook in gekleurde uitvoering. 

Kunstwerken met hoog en smal formaat Deze collage van vijf zwart wit kunstwerken zijn een echte eyecatcher voor je hoge muur.

Neem gerust contact op met Emiel voor vragen of meer informatie