Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Taupe in je interieur

Het woord Taupe is afkomstig uit het frans. Het Franse woord voor mol is Taupes. De kleur van de vacht van een mol is bruingrijs. 
Bruingrijs is natuurlijk een vrij breed begrip. Bij een woonwinkel vragen naar een taupe kleurig kunstwerk zal misschien niet gelijk de kleur opleveren die jij zelf in je hoofd hebt. Om je zoektocht naar een fraai taupe kleurig kunstwerk wat gemakkelijker te maken hebben we op deze pagina een selectie gemaakt met de kunstwerken van EmielsDesigns met taupe tinten erin. 

Taupe kunstwerk in landelijke stijl

Taupe is een kleur die onder andere in een landelijk interieur goed tot zijn recht komt. In een landelijk interieur zijn veelal natuurlijk tinten aanwezig. Veel hout, maar ook groene accenten. Taupe kleuren combineren heel goed met hout tinten en groen. Als je dan ook nog eens kies voor een kunstwerk met een onderwerp dat naadloos aansluit bij het landelijk thema is het plaatje compleet. Een fraaie schotse hooglander, in taupe tint is de perfecte wanddecoratie voor je landelijke interieur. 

Landelijk kunstwerk in taupe tint

Taupe schilderijen in Scandinavisch interieur

In een Scandinavisch interieur vind je veel lichte hout tinten terug. Ook de kleur van de wanden zijn licht, vaak wit. Door een kunstwerk in taupe uit te kiezen waar deze hout tinten ook in terug komen ontstaat een harmonisch geheel. Deze schotse hooglander kop is hiervan een mooi voorbeeld. Het roestbruine wat je terug ziet in de kop van deze stier matcht perfect met het houten tafelblad. De zwarte lijst van het zeskant paneel steekt fraai af tegen de witte achterwand. 

Zeskant wanddecoratie in taupe Deze zeskant van een hooglander past goed in een scandinavisch interieur. In taupe en roestbruin
greige kleur Kunstwerken in greige tinten - een combi van grijs en beige
kunst in zwart wit Bekijk onze werken in zwart wit
blauw tint aan de muur Een collectie artwork in blauw tinten
kleurige designs Klik hier om naar ale kleurige wanddecoratie te gaan