Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Kleurig kunstwerk in geel blauw oranje en beige Dit kleurige kunstwerk is uitgevoerd met warme zomerse tinten.

Kleurrijke wanddecoratie

Jij bent op zoek naar wanddecoratie met veel kleur. Bij EmielsDesigns hebben we een brede collectie kleurrijke muurdecoratie. Kies uit artwork in verschillende stijlen. Van een modern abstract kunstwerk, tot wanddecoratie met veel detail. Er is vast en zeker een ontwerp dat past bij jouw interieur stijl. 

En zit het kunstwerk dat je zoekt er onverhoopt toch niet tussen? Stuur dan even een berichtje naar Emiel. Grote kans dat hij je kan helpen met een maatwerk ontwerp wanddecoratie dat precies past bij jouw lege muur. 

Wil je wel kleur maar liever geen regenboog kleuren? Bekijk dan eens de collectie kunstwerken in blauw tinten
Portret droevige vrouw Kleurige wanddecoratie. Interessant contrast van de droevige blik en de vrolijke kleuren.

Kleurrijk schilderij kopen?

Dit kunstwerk barst van de kleuren. Deze abstracte weergave van een stad in de scherming is digitaal geschilderd met veel verschillende kleuren, waarbij blauwe en rode tinten de boventoon voeren. 

Het werk is gemaakt in een olieverf stijl en bevat fraaie details. Je ziet een stel met paraplu door de straat lopen. De straat is nat van de regen en de huizen en lucht wordt weerspiegeld in de natte klinkers. 
Kleurig abstract kunstwerk van stad Dit kleurige kunstwerk van een wandelend stel in de straten van een stad is te bestellen als print.

Geef kleur aan je interieur

Soms is het goed om een patroon te doorbreken. Heb je al jaren dezelfde ietwat saaie kleuren in je interieur? En wil je dat nu even helemaal anders doen? Met dit kleurige werk aan je muur kun je een echt statement maken. Dit kunstwerk van een schotse hooglander barst van de kleuren. Warme oranje accenten met gele en blauwe tinten in combinatie met beige en donkerblauwe kleurtonen. 


Dit kunstwerk is er in drie verschillende uitvoeringen. Voor de kleinere portemonnee is er Forex. De chiquere uitvoering is een print op wisseldoek met zwarte aluminium lijst. Of kies voor een luxe print op dibond. Welk werk je ook kies, je haalt gegarandeerd een fraai kleurrijk kunstwerk in huis als je deze schotse hooglander print besteld. 

Kleurige stier in blauw geel en beige Dit kleurige kunstwerk van een hooglander stier heeft een kenmerkende impressionistische stijl.
greige kleur Kunstwerken in greige tinten - een combi van grijs en beige
kunst in zwart wit Bekijk onze werken in zwart wit
taupe kleuren De mooiste schilderijen in taupe kleur vind je hier
blauw tint aan de muur Een collectie artwork in blauw tinten

Contact met de kunstenaar zelf

Heb je een vraag over een kunstwerk of een verzoek over een bepaald werk in een andere kleurstelling? Neem dan contact op met Emiel. Dat kan via het formulier hieronder. Emiel reageert meestal dezelfde dag nog.