December stunt - bestel de Olifant en ontvang twee extra panelen gratis

Heb jij je al aangemeld voor de workshop Geld Verdienen met Tekenen?

Vochtbestendige kunstwerken voor je badkamer

Wilt je een vleugje kunst en schoonheid toevoegen aan de badkamer of buitenruimte, zonder je zorgen te maken dat vocht het kunstwerk beschadigd? Onze vochtbestendige kunstwerken zijn speciaal ontworpen om te stralen in vochtige omstandigheden, waardoor ze perfect zijn voor jouw badkamer of voor buiten aan de schutting. In dit artikel zullen we je laten zien waarom onze waterbestendige wanddecoratie de ideale keuze is voor de natte ruimtes.

Badkameroase: Ontsnap aan de dagelijkse sleur De badkamer is een plek waar we de dag beginnen en eindigen. Het is een ruimte waar we onszelf kunnen verzorgen en ontspannen. Waarom zou je geen kunstwerk toevoegen om deze ruimte nog aangenamer te maken?
  • Onze vochtbestendige kunstwerken zijn bestand tegen de vochtige omgeving van de badkamer, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over schade door waterdamp of spatten.

  • Stel je eens voor hoe een kleurrijk, levendig kunstwerk uw badkamer kan transformeren. Het kan een vleugje persoonlijkheid en stijl toevoegen aan een ruimte die vaak vergeten wordt bij het inrichten.

  • Heb je een thema in gedachten? Of het nu gaat om een abstract kunstwerk, een werk met een tropische vogel of een strakke lijntekening, wij hebben een breed scala aan vochtbestendige kunstwerken waaruit je kan kiezen.

Hoe zou het zijn om elke ochtend uw dag te beginnen in een badkamer die is getransformeerd tot een oase van rust, met een prachtig vochtbestendig kunstwerk dat uw persoonlijke stijl weerspiegelt?

Kunstwerk boven de vrijstaande badkuip In de badkamer kun je heel goed een vochtbesting kunstwerk ophangen.

Dibond, een plaatmateriaal dat bestand is tegen vocht.

Waarschijnlijk denk je er niet zo snel aan om een kunstwerk in je badkamer op te hangen. Dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat veel mensen denken dat een schilderij niet tegen vocht kan. Maar er zijn ook in vochtige ruimtes hele mooie oplossingen. Dibond is een plaatmateriaal dat heel geschikt is voor toepassing in de badkamer. Met rvs bevestigingsmateriaal kun je het kunstwerk zonder problemen en zonder roestvorming. 

Wil je een vochtbestendig kunstwerk bestellen dan kun je dit aangeven bij de opmerkingen tijdens het afrekenen. Emiel zorgt er dan voor dat je de bijpassende roestvrijstalen bevestigingsmaterialen meegestuurd krijgt*. 

*Bij zeskant of muurcirkel collages geldt er voor rvs bevestigingsmateriaal een meerprijs 
Dibond is een plaatmateriaal met een aluminium kern en een kunststof oppervlakte. Deze combinatie van materialen maken deze plaat heel geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes. Dibond kun je bovendien in verschillende vormen en formaten snijden. Zoek je een hoog en smal kunstwerk in je badkamer? Of een laag en breed schilderij voor boven de badkuip? Of past een vierkant kunstwerk beter in jouw badkamer? Het is zelfs mogelijk om de dibond plaat uit te snijden in zeskant vorm of als decoratieve cirkel
Kunst maakt je badkamer mooier Een warm kunstwerk als deze maakt je badkamer nog mooier.
Premium Kwaliteit Art
Bekijk de aanbiedingen
Line Art

Muurcirkel in je badkamer

Wil je een origineel kunstwerk aan de muur in je badkamer? Dan is een muurcirkel wel iets voor jou. Deze muurcirkel is gesneden uit dibond. Alle kunstwerken die je in de webshop ziet kunnen we ook leveren als cirkel. Neem even contact op met Emiel, omschrijf je wens, en jouw versie wordt toegevoegd aan de webshop. 
Informatie aanvragen over badkamer kunst
Muurcirkel van dibond met hooglander Deze schotse hooglander muurcirkel van dibond is waterbestendig en kan prima in de badkamer hangen