Meer kleur in je interieur! Durf jij het aan?

Vochtbestendige kunstwerken voor je badkamer

Misschien denk je er niet zo snel aan om een kunstwerk in je badkamer op te hangen. Dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat veel mensen denken dat een schilderij niet tegen vocht kan. Maar er zijn ook in vochtige ruimtes hele mooie oplossingen. Dibond is een plaatmateriaal dat heel geschikt is voor toepassing in de badkamer. Met rvs bevestigingsmateriaal kun je het kunstwerk zonder problemen en zonder roestvorming. 

Wil je een vochtbestendig kunstwerk bestellen dan kun je dit aangeven bij de opmerkingen tijdens het afrekenen. Emiel zorgt er dan voor dat je de bijpassende roestvrijstalen bevestigingsmaterialen meegestuurd krijgt*. 

*Bij zeskant of muurcirkel collages geldt er voor rvs bevestigingsmateriaal een meerprijs 
Kunstwerk boven de vrijstaande badkuip In de badkamer kun je heel goed een vochtbesting kunstwerk ophangen.

Dibond, een plaatmateriaal dat bestand is tegen vocht.

Dibond is een plaatmateriaal met een aluminium kern en een kunststof oppervlakte. Deze combinatie van materialen maken deze plaat heel geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes. Dibond kun je bovendien in verschillende vormen en formaten snijden. Zoek je een hoog en smal kunstwerk in je badkamer? Of een laag en breed schilderij voor boven de badkuip? Of past een vierkant kunstwerk beter in jouw badkamer? Het is zelfs mogelijk om de dibond plaat uit te snijden in zeskant vorm of als decoratieve cirkel
Premium Kwaliteit Art
Bekijk de aanbiedingen
Line Art

Muurcirkel in je badkamer

Wil je een origineel kunstwerk aan de muur in je badkamer? Dan is een muurcirkel wel iets voor jou. Deze muurcirkel is gesneden uit dibond. Alle kunstwerken die je in de webshop ziet kunnen we ook leveren als cirkel. Neem even contact op met Emiel, omschrijf je wens, en jouw versie wordt toegevoegd aan de webshop. 
Informatie aanvragen over badkamer kunst
Muurcirkel van dibond met hooglander Deze schotse hooglander muurcirkel van dibond is waterbestendig en kan prima in de badkamer hangen