Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Een vochtbestendig en waterbestendig schilderij kopen

Wil jij een schilderij ophangen in de badkamer, aan de muur in je sauna of bij het zwembad? Dan wil je natuurlijk wel dat deze mooi blijft en niet wordt aangetast door de vochtige omstandigheden. Een Dibond kunstwerk kan dan voor jou de perfecte oplossing zijn. Dibond is een strakke plaat die heel geschikt voor haarscherpe prints. De plaat is doorgaans 3 mm dik en is samengesteld uit een kunststof kern in zwarte kleur en aan beide vlakke zijden een aluminium laag. Deze beide materialen zorgen voor een stevig geheel dat bovendien waterbestendig is. 

Vochtbestendige kunstwerken voor je badkamer

Wilt je fraai kunstwerk ophangen in de badkamer of buitenruimte, zonder je zorgen te maken dat vocht het kunstwerk beschadigd? Onze vochtbestendige kunstwerken zijn speciaal ontworpen om te stralen in vochtige omstandigheden, waardoor ze perfect zijn voor jouw badkamer of voor buiten aan de schutting. In dit artikel zullen we je laten zien waarom onze waterbestendige wanddecoratie de ideale keuze is voor de natte ruimtes.

De badkamer is een plek waar we de dag beginnen en eindigen. Het is een ruimte waar we onszelf kunnen verzorgen en ontspannen. Waarom zou je geen kunstwerk ophangen om deze ruimte nog aangenamer te maken?
  • Onze vochtbestendige kunstwerken zijn bestand tegen de vochtige omgeving van de badkamer, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over schade door waterdamp of spatten.

  • Stel je eens voor hoe een kleurrijk, levendig kunstwerk je badkamer kan verfraaien. Het kan een vleugje persoonlijkheid en stijl toevoegen aan je badkamer. 

  • Heb je een thema in gedachten? Of het nu gaat om een abstract kunstwerk, een werk met een tropische vogel of een strakke lijntekening, wij hebben een breed scala aan vochtbestendige kunstwerken waaruit je kan kiezen.

Dibond, een plaatmateriaal dat bestand is tegen vocht.

Waarschijnlijk denk je er niet zo snel aan om een kunstwerk in je badkamer op te hangen. Dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat veel mensen denken dat een schilderij niet tegen vocht kan. Maar er zijn ook in vochtige ruimtes hele mooie oplossingen. Dibond is een plaatmateriaal dat heel geschikt is voor toepassing in de badkamer. Met rvs bevestigingsmateriaal kun je het kunstwerk zonder problemen en zonder roestvorming. 

Wil je een vochtbestendig kunstwerk bestellen dan kun je dit aangeven bij de opmerkingen tijdens het afrekenen. Emiel zorgt er dan voor dat je de bijpassende roestvrijstalen bevestigingsmaterialen meegestuurd krijgt*. 

*Bij zeskant of muurcirkel collages geldt er voor rvs bevestigingsmateriaal een meerprijs 
Dibond is een plaatmateriaal met een aluminium kern en een kunststof oppervlakte. Deze combinatie van materialen maken deze plaat heel geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes. Dibond kun je bovendien in verschillende vormen en formaten snijden. Zoek je een hoog en smal kunstwerk in je badkamer? Of een laag en breed schilderij voor boven de badkuip? Of past een vierkant kunstwerk beter in jouw badkamer? Het is zelfs mogelijk om de dibond plaat uit te snijden in zeskant vorm of als decoratieve cirkel

Muurcirkel in je badkamer

Wil je een origineel kunstwerk aan de muur in je badkamer? Dan is een muurcirkel wel iets voor jou. Deze muurcirkel is gesneden uit dibond. Alle kunstwerken die je in de webshop ziet kunnen we ook leveren als cirkel. Neem even contact op met Emiel, omschrijf je wens, en jouw versie wordt toegevoegd aan de webshop. 
Informatie aanvragen over badkamer kunst

Een vochtbestendig kunstwerk op maat laten maken

Heb je een muur waarop je een kunstwerk wilt hangen die daar speciaal voor gemaakt is? Bijvoorbeeld omdat de muur smal en hoog is, of juist breed en laag? Of wil je een vochtbestendig kunstwerkje op het voorzetwandje boven het closet in de badkamer? In deze gevallen kun je door Emiel een kunstwerk op maat laten maken. Als je kiest uit één van deze kunstwerken dan kan Emiel de afmetingen voor je aanpassen. Je ontvangt een vrijblijvend prijsvoorstel en als je een foto meestuurt van de lege muur kan Emiel bovendien het vochtbestendige kunstwerk inmonteren op de muur met behulp van photoshop. Zo weet jij precies hoe dit er uit gaat zien als het kunstwerk hangt. 

Waterbestendig kunstwerk kopen