Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Dieren kop Stencil stijl illustraties

Stencil illustraties van dieren koppen vind je terug in diverse toepassingen. Een stencil kun je gebruiken voor het maken van graffiti, of als print of geborduurd embleem op een t-shirt op andere kleding. Een andere mogelijkheid is de stencil te gebruiken in combinatie met lasersnijden. In dit artikel laat ik je een aantal voorbeelden zien van de verschillende toepassingen van mijn stencil ontwerperen. 

Low poly Dierenkoppen - stencil voor t-shirt ontwerp

Deze dierenkoppen worden gebruikt voor print op t-shirt. De illustraties zijn opgemaakt in vector formaat. Op spreadshirt kunnen deze prins daardoor door de klant worden aangepast in kleur en grootte, zonder dat de illustraties minder scherp worden. 

Low polygon stijl hondenkop illustratie voor lasersnijden

Met de low polygon stijl kunnen heel goed illustraties gemaakt worden die geschikt zijn voor lasersnijden. In het voorbeeld hierboven zie de kop van een Sint Bernard hond die met hulp van lasersnijden is geproduceerd uit een Cortenstaal plaat. Dit ontwerp, en nog veel andere dierenkoppen van Cortenstaal, is te bestellen in de webshop van EmielsDesigns.

Shirt met honden kop van Westie en Jack Russel

Dierenvrienden kunnen hun garderobe uitbreiden met deze fraaie designs. Emiel tekende een Jack Russel, die op Spreadhop te koop is geprint op verschillende items, zoals een shirt. Ook is er een design van een Westie, die te bestellen is als print op t-shirt voor vrouwen en mannen. 

Rompertje voor paarden fan

Voor de jongste fans van paarden is er ook een design met paardenhoofd op een rompertje. Deze rompertjes zijn gemaakt van biologisch materiaal. 

Cadeau items met honden kop

Deze leuke cadeau items zijn perfect voor honden liefhebbers of fans van paarden. Bekijk de verschillende cadeau items met uiteenlopende dierenkoppen. Zoals een sticker van een Bull Terrier, een leuk sierkussen met de kop van een Sint Bernard hond of een mooie gymtas met daarop een print van EmielsDesigns met het hoofd van een paard erop. 

Een pet met een schotse hooglander

Wil je een leuke pet, voor jezelf of om cadeau te geven? Emiel heeft fraaie prints van schotse hooglander koppen die je kunt bestellen op verschillende soorten petten. Zo kun je kiezen uit een  Snapback cap, een Trucker Cap of een Biologische baseballpet.