Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Kunstwerk voor in de wachtkamer

Kunstwerk aan de muur van een wachtruimte Deze dame heeft tijdens het wachten de tijd om de kunstwerken aan de muur goed te bestuderen

Kunstenaars zijn vaak op zoek naar ruimtes waar zij hun werk kunnen exposeren. Een wachtkamer is daar heel geschikt voor. Er zijn niet veel ruimtes waar zo veel verschillende mensen komen die op dat moment eigenlijk niets hoeven te doen. Niet anders dan wachten. En juist daarom is een wachtruimte een hele mooie plek een kunstwerk op te hangen. Omdat mensen die in de wachtkamer zitten de tijd hebben om dat kunstwerk eens goed te bekijken. Een mooi kunstwerk zorgt er voor dat een wachtende even niet op zijn schermpje zit te staren, maar in plaats daarvan geniet van het moois wat er aan de muur hangt.  

Geef de wachtende iets om naar te kijken

Fraaie wanddecoratie aan de muur van de wachtkamer is bovendien een fijne afleiding voor degene die wacht in de wachtkamer. Mooie prints geven sfeer en karakter aan de ruimte in de wachtkamer en de wachtenden hebben iets om naar te kijken tot ze aan de beurt zijn. Verbeter je wachtkamer inrichting met mooie, rustgevende sfeervolle of moderne prints. Voor elke wachtkamer is er een print die bij uw bedrijf past. 

Wachtkamer met kunstwerk aan de muur Het meisje met de parel in een eigentijdse variant

Akoestische wanddecoratie in de wachtkamer

Als een wachtruimte te hol klinkt dan is er te veel nagalm. En dat is onprettig voor de wachtende. Gelukkig kan dit eenvoudig verholpen worden. Met een paar fraaie grote akoestische doeken aan de wand wordt het geluid in de wanddecoratie opgevangen. De wachtkamer klinkt daardoor een stuk minder hol en door de wanddecoratie heeft de wachtende iets leuks om naar te kijken.

Heb jij een vraag over wanddecoratie in de wachtkamer

Stel je vraag gelijk aan Emiel, hij helpt je graag verder om bij jouw wachtkamer een geschikt werk voor aan de muur te vinden. En ook voor andere vragen, bijvoorbeeld op ophangsystemen, kun je bij Emiel terecht.