Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Wanddecoratie in Roze tinten

Roze is een veelzijdige kleur, het is een warme kleur die gecombineerd kan worden met talloze andere kleuren. Roze komt in de natuur veel voor in bloemen en bloeiende struiken. We zijn er van nature daardoor aan gewent om roze te zien in combinatie met groen tinten. In het werk hieronder zie je dat een groene muur zich daardoor ook perfect leent om een schilder met roze tinten op te hangen. 

Oud roze in een nieuw jasje

Vooral de kleur oud roze is een kleur die met regelmaat terugkomt in werken van Emiel. Hieronder zie je bijvoorbeeld een kunstwerk van een semi abstracte schotse hooglander waarin veel roze tinten, waaronder ook oud roze, is gebruikt. Deze roze kleuren combineren heel goed met warme grijs tinten en taupe. Dit eigentijdse kunstwerk komt dan ook heel goed uit op de donkergrijs geverfde muur. 

Roze wanddecoratie kopen

EmielsDesigns heeft voor jouw een fraaie collectie in roze tinten wanddecoratie waar je jouw werk kunt kiezen en kopen. Emiel heeft hieronder een selectie gemaakt van diversie kleurige werken waarbij de kleur roze de hoofdkleur is.