Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Schilderij met verlichting erachter

Heb je een donkere hoek in je woonkamer waar minder daglicht komt? Daar wil je misschien wat extra licht creëren. De eerste oplossing die bij je opkomt is waarschijnlijk een lamp aan de muur of een staande lamp neerzetten. Maar je kunt je verlichting ook wat creatiever maken. Een kunstwerk aan de muur met verlichting achter het doek is een originele en mooie oplossing.

Hoe ziet een lichtgevend schilderij er uit?

De kunstwerken met verlichting bestaan uit een aluminium frame, een doek met pees en een verlichting set die in uit stand niet zichtbaar is. Het frame is er in de kleuren zwart, wit en blank aluminium. De dikte van het frame is 60 mm. Het doek kan eenvoudig in het frame gespannen worden. Handig als je na verloop van tijd toe bent aan een nieuw kunstwerk. Het bestaande frame en de verlichting kun je hergebruiken en je bestelt voordelig een nieuw kunstwerk op peesdoek bij EmielsDesigns. De positie van het snoer uit het frame kun je zelf aangeven. Het snoer heeft een lengte van 150 cm. Het kunstwerk wordt aangesloten met een stekker. Deze kan gewoon in een 230 V aansluiting. De bijgeleverde transformator zet de stroom om naar 12 V.

Kies zelf de positie van het snoer


Formaten van lichtgevende kunstwerken

De lichtgevende kunstwerken kunnen geleverd worden in verschillende formaten. Wat extra licht op je boekenplank creëer je met een klein formaat kunstwerk. Wil je veel licht dan kun je bijvoorbeeld ook een verdiepinghoog lichtgevend werk bestellen.
Kies uit vierkante formaten vanaf 45x45 cm tot maximaal 150x150cm.
Of bestel een rechthoekig doek met led verlichting in een liggende of staande oriëntatie. Rechthoekige kunstwerken met verlichting zijn er vanaf 45 x 60 tot maximaal 150 cm x 305.

Lichtgevend kunstwerk Een schilderij met verlichting aan de achterzijde is een mooi alternatief voor lampen

Welke ontwerpen zijn te bestellen met verlichting?

Alle kunstwerken die je in de webshop ziet zijn ook te bestellen als print op doek met verlichting. De afmetingen zijn naar wens aan te passen. 
Voor meer informatie stuur je een bericht via het formulier hiernaast. 

Om je nog sneller te kunnen helpen geef je door;

  • de titel van het betreffende kunstwerk,
  • wat de gewenste afmetingen zijn,
  • gaat het om één werk of meerdere?

Meer informatie over de verlichting

Meer technische informatie over de verlichtingset achter het kunstwerk vind je in deze pdf. 

Montage handleiding Frame peesdoek

Download de handleiding met informatie over hoe je het frame kunt monteren

Producten

Filters

Toont 1-20 van 570 producten

Premium Kwaliteit Art
Bekijk de aanbiedingen
Line Art