Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Originele wanddecoratie met een muurcirkel

Een muurcirkel is een originele keuze voor je wanddecoratie. Een Decoratieve Cirkel aan je muur is een speelse onderbreking van rechte lijnen die in veel interieurs overheersen. Hang een grote muurcirkel aan de wand om een eyecatcher te maken. Of maak een collage van kleinere cirkels om je wand te decoreren. 

Collage voorbeelden

In de slideshow hieronder zie je een aantal verschillende collage. Laat je inspireren en gebruik cirkels van verschillende afmetingen voor een speels effect aan je muur. Of bedenk zelf een fraaie collage. 
  • Muurcirkel collage met verschillende grootte
  • Met muurcirkels kun je fraaie collage maken.
  • Een grotere bank vraag om een grotere collage. Deze bestaat uit 7 cirkels
  • negen muurcirkels in een collage aan de muur

Koop de muurcirkel die past bij jouw stijl

De kleuren van de wanddecoratie in jouw interieur wil je natuurlijk afstemmen op de bestaande kleurtinten van je wanden. Bij EmielsDesigns hebben we gelukkig genoeg te kiezen als het gaat om muurcirkels. Hieronder zie je 48 designs, maar dit is nog maar een greep uit onze totale collectie. Een deel van deze muurcirkels passen heel goed in de Scandinavische stijl. Met een witte achtergrond en zwarte lijnen past bijvoorbeeld afbeelding 17, 29 of 30 heel goed binnen deze stijl. Heb je meer warmere tinten dan kun je kiezen uit andere designs die daar goed bij passen, zoals nummer 6, 20 of 36. De cirkels kun je als los kunstwerk bestellen in de webwinkel, maar voor meer voordeel kun je ook een serie van 10 decoratieve cirkels bestellen,

Muurcirkel wanddecoratie die past bij jouw stijl

Elk persoon is anders. En ieder mens heeft een eigen unieke smaak. 
Wat veel mensen wel gemeen hebben is de liefde voor dieren. Daarom heeft Emiel voor jouw een hele serie schotse hooglanders getekend in uiteenlopende kleuren en stijlen. Van lijntekening tot waterverf en van olieverf stijl tot modern kunstwerk. Vind de schotse hooglander muurcirkel die bij jouw past. 

Muurcirkel Vlinder

Muurcirkel atalanta vlinder De atalana vlinder heeft mooie oranje accenten die goed opvallen op vleugels die verder zwart zijn

Flamingo muurcirkel

Ronde muurdecoratie Flamingo Deze gracieuze flamingo geprint op een muurcirkel geeft je interieur een chique uitstraling.

Muurcirkel met Afrikaanse Olifant

Schilderij van een Afrikaanse Olifant Deze muurcirkel met een afrikaanse olifant is gemaakt met grijs, lichtblauw en goudgele tinten

De mooiste collages met muurcirkels

Maak de mooiste collages met muurcirkels van EmielsDesigns. Deze serie muurcirkels hebben een fraaie print met oneline art veertjes. De cirkels hebben een diameter van 50 cm.
Koop deze serie van 3 muurcirkels als print op Forex ®.

One line art zwart wit veertje Deze collage muurcirkels heeft een minimalische one line art stijl

Muurcirkel 60 cm

Artistieke muurcirkel kleurig doodle

Artistieke prints

Je hebt keuze uit verschillende stijlen, van artistieke kunstwerken tot fraaie natuurfoto's. Er is altijd wel een muurcirkel die past bij jouw unieke interieur smaak. 

Strak design

Muurcirkels worden geprint op dibond panelen. Deze panelen hebben een mooie zwarte rand. De kunstwerken worden geleverd inclusief dibond bevestigingssysteem.

Rust in het bos
Muurcirkel geel raapzaad
Wandcirkel bospad natuur

Rond schilderij natuur

Deze muurcirkels hebben fraaie prints van natuur foto's. Kies uit een fraaie gele bloem met hemelsblauw achtergrond, of een bospad in een fris groen bos. Of misschien kies jij liever de paardenbloem. Keuze genoeg voor de natuurliefhebber die op zoek is naar mooie wanddecoratie. Klik op de afbeelding om naar de webshop te gaan. 

Zaden van paardenbloem
leuke muurcirkel voor tienerkamer

Hippe muurcirkels

Voor de tienerkamer heb ik een serie muurcirkels ontworpen in cartoon stijl. De muurcirkels met de gedachtenwolken zijn heel leuk om je afspraken of to do lijstjes met post-its aan op te hangen. Als je op de afbeelding klikt kom je in de webshop terecht. 

Doodle muurcirkel in geel en grijs
muurcirkel voor je to do post its

Sfeervolle muurdecoratie

Wil je wel wat aan de muur, maar moet het niet te veel aandacht trekken? Dan zijn deze muurcirkels wat voor jou. Deze foto's van fraaie rietpluimen en rietstengels maakte ik in de avondschemering. De fraaie lila en roze getinte lucht geeft een sfeervol beeld. Deze muurcirkels zijn ook goed te combineren als collage op jouw muur. 

Avond schemer rietstengels
rietpluimen avondrood
muurcirkel riet lila achtergrond

Koe aan je muur

Muurcirkels zijn trending als het gaat om muurdecoratie. En ook de schotse hooglander kom je veel tegen in woonwinkels en bij woonprogramma's. Eén plus één is twee. Ik heb een serie muurcirkels gemaakt met fraaie prints van schotse hooglanders.

Muurcirkel abstracte hooglander

Muurcirkel kopen

Onze wandcirkels worden gemaakt van dibond. Dibond is een vlakke plaat met een aluminium kern. Dibond kunstwerken zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Bij al onze dibond schilderijen leveren we ophangplaten mee zodat je de wanddecoratie eenvoudig zelf aan je muur kunt bevestigen. 

Muurcirkel aan jouw muur

Ben je nog niet helemaal zeker over de keuze van je kunstwerk? Stuur ons een foto van de muur waar het kunstwerk moet komen te hangen. Ik maak in photoshop vrijblijvend een afbeelding van je interieur met het kunstwerk aan de muur. Zo kun je rustig kijken of je het kunstwerk bij jouw interieur vindt passen. 

Kunst in jouw favoriete kleuren

De kunstwerken die we maken zijn digitaal getekend. Dit betekent dat we vrij gemakkelijk de kleuren kunnen aanpassen naar jouw smaak. Vindt je een kunstwerk mooi maar wil je bijvoorbeeld deze schotse hooglander liever met koper tinten in plaats van goudgeel? Dat kunnen we heel eenvoudig voor je aanpassen. Stuur even een berichtje zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. 

Muurcirkels in de webshop
Alle kunstwerken die je in de webshop ziet kunnen ook als muurcirkel worden uitgevoerd. Neem contact met me op dan kan ik het kunstwerk dat je graag als muurcirkel zou willen bestellen binnen een werkdag toevoegen aan de webshop. 

Ronde kunst schotse hooglanders

Ik heb verschillende muurcirkels van schotse hooglanders voor je in mijn assortiment. Van zwart wit tot kleur, en van waterverf stijl tot olieverf schilderij. Kies de stijl en kleuren die bij jouw interieur passen, klik op de afbeelding en shop jouw muurcirkel nu. 

Stijlvolle designs

Deze serie van drie muurcirkels zijn allemaal gebasseerd op de pentekening van de schotse hooglander. De blauw met grijze variant is een digitaal ingekleurde versie van de basis tekening. Dat geldt ook voor de versie in aquarel stijl. Ben je nu op zoek naar nog een andere kleurencombinatie? Neem dan even contact met me op. Klik op een van deze afbeeldingen als je naar de webshop wilt gaan. 

muurcirkel inkt pen
Hooglander blauwe inkt
kop van een hooglander