Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Zeemeermin illustraties in zwart wit

Deze collectie zeemeerminnen is gemaakt in zwart wit. De originele bestanden hebben een vector formaat zodat ze ook op grootformaat nog scherp geprint kunnen worden. De collectie hieronder bestaat uit 11 zwart wit tekeningen van zeemeerminnen in dezelfde tekenstijl. Deze illustraties kunnen heel goed gebruikt worden voor bijvoorbeeld stickervellen, posters of als wanddecoratie in bijvoorbeeld een zwembad. 

De zeemeerminnen hieronder hebben ook dezelfde zwart wit stijl, maar zijn onderling heel verschillend. De ene meermin zit op een rots, de andere duikt met een sierlijke beweging in het water. Deze collectie in ink stijl is ook heel goed te gebruiken als een ontwerp voor een tatoeage van een zeemeermin.

Zeemeermin kleurplaat laten maken

Van al deze zeemeermin tekeningen kan Emiel ook een kleurplaat samenstellen. Het drukwerk van deze kleurplaten kan EmielsDesigns voor jou verzorgen. 

Zeemeermin stickervel

De 10 zeemeerminnen hieronder zijn getekend in diverse stijlen. De ene meermin heeft een fijne pentekening stijl, terwijl de zeemeerminnen in zwart wit met meer zwarte vlakken dichterbij de tribal stijl zitten. Ook deze serie meerminnen kan goed gebruikt worden voor stickervellen. EmielsDesigns kan stickers in allerlei formaten maken. Ook kunnen stickers in verschillende vormen worden uitgesneden, rond, vierkant of countour snijden, het is allemaal mogelijk. 

Zeemeermin behang of muursticker

Wil je een zeemeermin als behang of als muursticker? Ook dat is mogelijk. Alle illustraties die je op deze pagina ziet kunnen heel klein, maar ook heel groot geprint worden op verschillende media. Bijvoorbeeld muurstickers, posters, raamfolie, behang en talloze andere materialen. 

Heb je een vraag over de meermin collecties?

Wil je meer weten over de zeemeermin illustraties, of wil je een specifieke illustratie op maat laten tekenen door Emiel? Stel je vraag via onderstaand contactformulier, Emiel neemt doorgaans binnen één werkdag contact met je op.