Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Schilderij in de hal of in de gang

Wat voor kunstwerk of schilderij hang je nu op in de hal of in de gang? Kies je voor een neutraal kunstwerk dat niet echt opvalt, maar meer opgaat in de rest van het interieur? Of ga je liever voor een opvallend kunstwerk in de gang dat de aandacht naar zich toe trekt. Wij vinden de hal of gang bij uitstek een goede plek om een statement te maken. Benadruk jouw stijl met een kunstwerk aan de muur die als eyecatcher werkt. Omdat een hal of een gang een verkeersruimte is en dus niet persee een plek waar je lang verblijft is een opvallend kunstwerk niet storend. Hoe gaaf is het om bezoekers van je woning of kantoorpand een hele bijzondere eerste indruk te geven van jouw stijl. Met een imposant kunstwerk, waar de kleuren vanaf spatten, of met een grootformaat zwartwit print met veel contrast.


Verbeter de akoestiek van een gang of hal

Omdat er in een gang of hal vaak niet veel meubels staan is de galmtijd in deze ruimtes vaak langer. Als er te weinig materialen zijn die geluid kunnen absorberen kan er in een hal of gang galm ontstaan. Galm wordt vaak als hinderlijk ervaren dus daar wil je vanaf. Hoe verminder je nu deze galm in de gang of in je hal. Met akoestische muurdecoratie gaat dat eenvoudig. Bestel een print op AkoesticPro doek en hang deze aan de muur in de gang. De akoestische vulling van deze kunstwerken vangt geluid op. Doordat het geluid geabsorbeerd wordt, weerkaatst er geen geluid via het akoestische doek. Het resultaat is minder galm en niet te vergeten fraaiere muren in je gang of hal.

Creëer optisch hoogte in een gang door te kiezen voor de juiste schilderijen

Een gang die lang is, bijvoorbeeld langer dan 10 meter, kan je als krap ervaren. Als je kunstwerken aan de muur hangt kun je een bepaald ritme creëren. Bovendien lijkt een gang minder lang als je deze verfraaid met mooie muurdecoratie. Om een gang wat meer optische hoogte mee te geven kun je er voor kiezen om verticale schilderijen op te hangen. Hiermee benadruk je de hoogte van een gang.

Muurcirkels maken van je saaie gang een pronkstuk

Natuurlijk kun je in een gang in plaats van rechthoekige kunstwerken ook kiezen voor ronde prints. Met een reeks mooie muurcikels kun je er ook op een gemakkelijke manier voor zorgen dat die saaie muren worden omgetoverd tot heuze eyecatchers.

Grootformaat kunst en wanddecoratie in je gang en hal


Misschien heeft jouw hal veel hoogte. Bijvoorbeeld omdat er een vide is naar de eerste verdieping. Dit betekent vaak ook hoge lege wanden. Daar wil je natuurlijk het liefst een grootformaat kunstwerk hangen. EmielsDesigns heeft kusntwerken in verschillende afmetingen, van klein tot groot. De kans is dus groot dat je jouw kunstwerk voor je hal of gang bij ons vindt. We willen je graag uitnodigen om ons assortiment kunstwerken en wandecoratie te bekijken