Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Whiteboard planner op standaard

Deze whitebord standaard is ideaal voor in de vensterbank in de keuken. De art print zijde richt je naar het venster zodat je van buiten de decoratieve zijde ziet. De binnenzijde is het whiteboard waar je jouw weekplanning kunt opschrijven. Deze versie is 12 x 28 cm, maar deze handige whiteboard panelen zijn beschikbaar in alle denkbare afmetingen. In een houten standaard is de maximale afmeting 30x30 cm. Grotere afmetingen worden geleverd met zijgriphouders voor muurbevestiging. 

Handige decoratieve whiteboard planner Whiteboard weekplanner met decoratieve en beschrijfbare zijde.

Hieronder zie je de versie van de whiteboard planner in vierkant formaat, de afmetingen zijn 30x30 cm. Deze planner is aan de voorzijde bedrukt in zwart wit, en de achterzijde is voorzien van de afkortingen van de dagen van de week. Beide zijden kunnen geheel naar wens aangepast worden. Voor de artprint aan de voorzijde kun je kiezen uit alle ontwerpen van EmielsDesigns. Een versie met een eigen foto is ook mogelijk. En ook de achterzijde kan helemaal op maat worden ontworpen. In plaats van de afkortingen van de dagen van de week kun je ook een maandplanner maken. Dit is bijvoorbeeld handig als jouw doelen in een hardloopschema wilt noteren. Voor meer ideeën over wat je met deze handige whiteboard panelen kunt doen klik je hier.

Whiteboard weekplanner Eventueel kan de witte achterkant ook met een planner bedrukt worden, voorbeeld ma t/m zo

Een grootformaat weekplanner met magneten

Naast een whiteboard weekplanner kun je ook deze handige weekplanner bestellen bij EmielsDesigns. Beschikbaar in de afmetingen 60x100, 60x150, 100x120 120x150 of 120x200 cm. Dit whiteboard is magnetisch. De losse magneten zijn apart bij te bestellen. Handig als er een persoon toegevoegd moet worden aan de anderbalk. Dit speelse kleurige ontwerp is leuk en handig voor bijvoorbeeld een dagopvang. Wil je een meer zakelijk en strak ontwerp in bijvoorbeeld de kleuren van je huisstijl? Ook dat is mogelijk, stuur Emiel even een berichtje met je wensen in het contactformulier hieronder zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken

Heb je een vraag over deze whiteboard planners? Stel hem aan Emiel