Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Deco Cirkels van EmielsDesigns

Met de decoratie cirkels van EmielsDesigns kun je jouw interieur op verschillende originele manieren verfraaien. Hang de deco cirkel aan de muur, met blinde bevestiging voor binnen, of met RVS zijgriphouders voor buiten. Of zet de deco cirkel op een houten standaard op je kast of hangplank. 

De echte DIY creatieveling maakt van deze dibond deco cirkels zijn eigen klok, of onderzetters.
Kleurrijke deco cirkel Deze fleurige en kleurrijke deco cirkel plaats je eenvoudig in een houten standaard

Droogbloemen en deco cirkel

Deze deco cirkels met houten standaard kun je ook zelf verder decoreren met bijvoorbeeld droogbloemen. Boorgaten voor deze droogbloemen kun je zelf aanbrengen met een kleine houtboor, of bestel de kant en klare standaard inclusief boorgaten en droogbloemen

Deco Cirkels kopen - voor particuliere klanten

In de webshop van EmielsDesigns zijn decocirkels te bestellen voor particuliere klanten. Kies een van de fraaie ontwerpen. In principe zijn alle ontwerpen die je verder op de webshop ziet ook als cirkel te bestellen. Zie je een ontwerp dat nog niet wordt aangeboden als deco cirkel? Neem dan even contact op met Emiel. Hij voegt de optie DecoCirkel graag voor je toe aan het betreffende ontwerp. 

Collectie DecoCirkels Kies uit één van deze fraaie designs.

Deco cirkels in cortenstaal lijst

Alleen bij EmielsDesigns vind je deze cortenstaal lijsten om je deco cirkels in op te hangen. Om wisselen gaat heel eenvoudig. Met behulp van veren haak je de cirkel eenvoudig in de lijst. 

Deco cirkels voor resellers

Heb jij een woonwinkel of decoratie webshop en wil jij onze deco cirkels zelf gaan verkopen? Neem dan even de tijd om deze pagina te bezoeken

Hieronder kun je jouw wachtwoord opvragen voor de staffel inkoop prijzen van de decoratieve cirkels van EmielsDesigns. 
Vraag een wachtwoord aan
Turquoise deco cirkel Originele decoratieve cirkel van een stoere hooglander in turquoise kleur.