Shop je favoriete werk met 10 % korting - gebruik code " LENTE "

Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Outdoor stof met vlinder print

Vlinders, ze zijn een symbool voor de lente en zomer. Met hun prachtige kleuren geven ze je het gevoel van vrijheid. Wij selecteerden de 5 mooiste vlinder prints voor outdoor stoffen. Hang een print op een buitenposter in je tuin zodat je de hele zomer kunt genieten van deze schitterende kleurige dieren. Of bestel een print met vlinders op buitenkussens. Deze kussens zijn gemaakt van waterafstotende stof. Buitenkussens worden gemaakt van ProPES Outdoor: slijtvast én waterafstotend. Zo gaan jouw kussens extra lang mee. Daarnaast is ProPES Outdoor ook nog eens duurzaam, want het is 100% recyclebaar.

Print met vlinders op buiten poster

Textiel poster met vlinders

Dit leuke dessin is gemaakt door ontwerper PetitKonijn. Deze print is in dit voorbeeld toegepast op textielposter. Deze posters zijn te bestellen in zes verschillend breedtes, 30, 40, 45, 60, 90 en 120 cm. De hoogte kun je zelf bepalen. Heb je een hal met een vide en wil je een poster van 4 meter hoog bij 120 cm breed? Dat is geen probleem. Kies jouw favoriete patroon, geef het Id door en stuur EmielsDesigns hieronder een berichtje voor een vrijblijvend prijsvoorstel.

Vrijblijvend prijs textielposter aanvragen

Vlinders op behang

Je kunt de zomerse vlinder patronen natuurlijk ook binnen gebruiken. Als behang bijvoorbeeld. Kies zelf uit de meer dan 20.000 Motiflow patronen. Naast behang op rol kan dit patroon ook geleverd worden in naadloos behang.

Met Summer butterflies van MarijeVerkerk kleurt jouw muur in mooie rode roze blauwe en lila tinten. Dit zomerse dessin geeft een speels en zomers accent aan je interieur.

Wil je een meer hotel chique gevoel in je woonkamer? Dan kies je voor Vintage Wildflowers Garden van Utart. Dit behang heeft een donkere achtergrond met gekleurde vlinders en bloemen. 
oceaan
exotisch
vintage
botanisch

Meer vlinder dessins voor jouw geselecteerd

  • Behang patroon in hotel chique stijl
  • zomers patroon met vlinders
  • Patroon door Petitkonijn met beige achtergrond
  • mooi kleurig vlinder dessin

Hier zie je de zes favoriete Motiflow patronen die EmielsDesigns voor je heeft geselecteerd.