Zwart wit poster vrouw

Op dit fraaie kunstwerk is verkrijgbaar als print op A4 poster. 
Je ziet hier een jonge vrouw met blote rug tegen een witte achtergrond. Het kunstwerk is gemaakt in olieverf stijl.

Op dit schilderij zie je de penseelstreken goed terug. Het werk zit ergens tussen abstract en realistisch in. 

Naast de versie met witte achtergrond hebben we ook een variant van dit werk met donker grijze achergrond. Ook dit werk is beschikbaar als print op poster.


zwart wit donkere achtergrond
Vrouw met blote rug Zwart wit poster van een vrouw met ontbloot bovenlichaam

Dit portret van een vrouw die recht in de camera kijkt is voorzien van een steenachtige structuur. Dit geeft het schilderij een stoere ruwe uitstraling. 
Het originele kunstwerk heeft een vierkant formaat. 

Een poster op staand formaat wordt daarom een uitsnede waarbij je de of de helft van het gezicht ziet, of een gecentreerde uitsnede waarbij de achtergrond deels wegvalt. Hieronder zie je de voorbeelden hiervan. 

poster formaatjpg

Zwart wit posters zijn tijdloos. Ze passen in vrijwel elk interieur. In mijn portfolio vindt je een serie kunstwerken van vrouwen in zwart wit en grijs tinten. Deze kunst is af te drukken als poster.

Als je op zoek bent naar een poster om zelf in te lijsten dan kun je kieze voor een lichtere papiersoort van 125 gram per m2.

Wil je de poster ophangen aan houten latten boven en onder dan kun je beter kiezen voor de poster papiersoort van 250 gram per m2. 

Staat het kunstwerk dat je als poster wilt bestellen in onze webshop als kunst op dibond of canvas? Neem dan even contact met ons op voor een vrijblijvend prijsvoorstel. Geef dan ook even door welk formaat je wenst te bestellen. Je hebt keuze uit A4, A3, A2 en A1. 
Prachtige vrouwelijk model

Deze prachtige vrouw is getekend als digitaal artwork. Ook dit portret is gemaakt met behulp van de photoshop olieverf brush set. 

Deze vrouw kijkt stoer over haar schouder. Dit kunstwerk heeft een witte achtergrond en is als print op A3 formaat te bestellen in de webshop. 

Wil je dit portret bestellen op grootformaat poster, bijvoorbeeld op A1?
Stuur dan even een berichtje per email, je ontvangt dan een vrijblijvend prijsvoorstel. 

vrouw kijkt over haar schouder

Deze zwart wit poster is onderdeel van een serie van vier vierkante kunstwerken. Deze schilderijen zijn te koop in de webshop als print op Dibond.