Shop je favoriete werk met 10 % korting - gebruik code " LENTE "

Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Zwart wit poster vrouw

Op zoek naar een mooie zwart wit poster voor aan de muur? Zwart wit kunstwerken passen heel goed in de Scandinavische interieur trend. Door zwart met een witte achtergrond en wit met een zwarte achtergrond af te wisselen kun je interessante composities maken. 

Bij EmielsDesigns vind je de mooiste zwart wit poster ontwerpen. Hang de posters aan de muur van jouw woonkamer, kantoorruimte of horeca zaak en maak je interieur passend bij jouw stijl. 
zwart wit donkere achtergrond

Vrouw met spijkerbroek en blote rug

Dit fraaie kunstwerk is verkrijgbaar als print op A4 poster.
Je ziet hier een jonge vrouw met blote rug tegen een witte achtergrond. Het kunstwerk is gemaakt in olieverf stijl.

Op dit schilderij zie je de penseelstreken goed terug. Het werk zit ergens tussen abstract en realistisch in.

Naast de versie met witte achtergrond hebben we ook een variant van dit werk met donker grijze achergrond. Ook dit werk is beschikbaar als print op poster.
Vrouw met blote rug Zwart wit poster van een vrouw met ontbloot bovenlichaam
Vogels
Lijntekening
Schotse Hooglanders

Portret vrouw frontaal in zwart en wit

Dit portret van een vrouw die recht in de camera kijkt is voorzien van een steenachtige structuur. Dit geeft het schilderij een stoere ruwe uitstraling. 
Het originele kunstwerk heeft een vierkant formaat. 

Een poster op staand formaat wordt daarom een uitsnede waarbij je de of de helft van het gezicht ziet, of een gecentreerde uitsnede waarbij de achtergrond deels wegvalt. Hieronder zie je de voorbeelden hiervan. 

poster formaatjpg

Tijdloos zwart wit poster aan de muur

Zwart wit posters zijn tijdloos. Ze passen in vrijwel elk interieur. In mijn portfolio vindt je een serie kunstwerken van vrouwen in zwart wit en grijs tinten. Deze kunst is af te drukken als poster.

Als je op zoek bent naar een poster om zelf in te lijsten dan kun je kieze voor een lichtere papiersoort van 125 gram per m2.

Wil je de poster ophangen aan houten latten boven en onder dan kun je beter kiezen voor de poster papiersoort van 250 gram per m2. 

Staat het kunstwerk dat je als poster wilt bestellen in onze webshop als kunst op dibond of canvas? Neem dan even contact met ons op voor een vrijblijvend prijsvoorstel. Geef dan ook even door welk formaat je wenst te bestellen. Je hebt keuze uit A4, A3, A2 en A1. 
Prachtige vrouwelijk model

Posters in oneline art stijl - zwarte lijn witte achtergrond met gezicht vrouw

Deze minimalitische zwart wit posters zijn alle drie getekend met een schetsmatige lijn stijl. De lijnen zijn handgetekend en vormen een abstract gezicht van een vrouw. Op deze collage, die bestaat uit drie zwart wit posters, zijn twee gezichten van de zijkant te zien. De lijntekening met het portret van de dame is frontaal gepositioneerd. 

Deze minimal art stijl met zwarte lijnen past heel goed bij een Scandinavische interieur stijl. De lichte kleuren, de hout accenten en vaak ook het wit met zwart in deze interieur stijl laat zich heel goed combineren met een oneline art poster. Met een zwarte lijst om de poster geeft je deze een extra luxe uitstraling. 

Deze prachtige vrouw is getekend als digitaal artwork. Ook dit portret is gemaakt met behulp van de photoshop olieverf brush set. 

Deze vrouw kijkt stoer over haar schouder. Dit kunstwerk heeft een witte achtergrond en is als print op A3 formaat te bestellen in de webshop. 

Wil je dit portret bestellen op grootformaat poster, bijvoorbeeld op A1?
Stuur dan even een berichtje per email, je ontvangt dan een vrijblijvend prijsvoorstel. 

Elfjes drieluik in zwart wit

Deze drieluik is getekend in zwart wit. Op elke illustratie zie je een elfje die op een bloem zit of naast een bloem staat. Met een fraaie zwarte lijst om de posters heb je een echt opvallend kunstwerk boven je bank. De oorspronkelijke tekeningen zijn getekend met vulpotlood op papier. Deze handgetekende illustraties zijn gedigitaliseerd voor scherpe print op grootformaat. Deze sprookjesachtige illustraties zijn leuk voor een kinderkamer, maar misstaan ook zeker niet boven je bankstel in de woonkamer. 

Elfjes op bloem Tekening van elfjes zittend op een bloem. Drieluik van sprookjesachtige elfjes getekend in zwart wit

Deze zwart wit poster is onderdeel van een serie van vier vierkante kunstwerken. Deze schilderijen zijn te koop in de webshop als print op Dibond.