Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Schilderij met tropische vogels

Op deze print in jungle stijl zie je vier tropische vogels. Dit werk is digitaal geschilderd. Met dit kleurige schilderij boven je bank geef je jouw interieur een tropisch accent. 

Deze vier parkieten zijn eerst door Emiel getekend en handgeschilderd met waterverf op papier. Deze aquarel afbeelding is digitaal verder uitgewerkt op hoge resolutie. Deze hoge resolutie zorgt voor een haarscherpe print. 

Het kunstwerk met de vier kleurige vogels heeft een landscape formaat. Dit liggend formaat past heel goed als grootformaat print boven je bank in de woonkamer. 

Digitaal getekend "schilderij"

Deze tropische vogel kwam ik tegen in Wildlands, de dierentuin van Emmen. De foto die ik maakte is gebruikt als inspiratie voor een digitaal artwork. Het werk heeft een olieverf stijl, zoals je kunt zien in de detail weergave hieronder. 

Digitaal schilderij van tropische vogel Deze tropische vogel heeft prachtige felle kleuren.

Getekende vogels

Wil je meer getekende vogels zien van Emielsdesigns? Bekijk de collectie vogeltekeningen met designs in uiteenlopende stijlen en kleurstellingen. 

Schilderijen van dieren uit de jungle

Naast de tropische vogels vind je bij EmielsDesigns ook kunstwerken van diverse andere dieren die je in de jungle kunt tegenkomen. 

Op dit werk zie je een prachtige groene hagedis.

Of bekijk onze collectie schilderijen met andere tropische dieren. Op zoek naar een kunstwerk met een flamingo, of misschien kleurige tropische parkieten in de jungle? Of heb je liever een gave kameleon aan je muur? Ontdek de complete collectie schilderijen met tropische dieren en bestel je eigen reproductie.