Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Houtskool tekening in zwarte lijst

Deze zwart wit houtskool tekeningen passen bijna in elk interieur. De houtskool tekeningen zijn door Emiel handgetekend en vervolgens gedigitaliseerd. Door deze om te zetten in zuiver zwart en wit ontstaat een clean een minimalistisch werk. Deze drieluik is te bestellen als print op poster, op A1 formaat, in centimeters 59,4 x 84. 
Als je de posters omlijst met een zwart kader en deze ophangt op een witte muur komen deze werken het mooist uit de verf. Zoals je kunt zien op interieur impressie hierboven kun je de zwart wit tekeningen goed combineren met hout kleuren en groen. 

Zwart wit tekening op houten achtergrond

Heb je een wand met houten panelen? Zoals je ziet komen de zwart wit tekeningen ook op een houten ondergrond fraai tot hun recht. 

Zwart wit wanddecoratie aan jouw muur

Heb je een lege muur en ben je benieuwd hoe dit drieluik met houtskool tekeningen lijkt bij jou aan de muur? Emiel kan helemaal vrijblijvend en gratis de tekeningen met of zonder lijst inmonteren in een foto van je lege muur. Zo weet je zeker dat de afbeeldingen ook bij jou in huis aan de wand passen. 

Zwart wit houtskool op canvas met lijst

Heb je liever je nog meer ruimte in huis, of wil je in plaats van poster liever een reproductie van de houtskool tekeningen op canvas doek? De tekeningen zijn ook in een serie van vijf canvasdoeken te bestellen. Deze doeken worden geleverd met zwarte houten lijst. De afmeting per paneel is 40x60 cm. Wil je liever een kleinere serie, een enkel werk of een van de werken op grootformaat bestellen? Neem even contact op met Emiel, hij helpt je graag verder.