Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Drieluik Schilderij

Een groot voordeel van een drieluik schilderij is de variabele breedte die er ontstaat. Heb je in je woonkamer (of slaapkamer) een brede lege muur dan kun je deze breedte eenvoudig benutten door de schilderijen simpelweg wat verder uit elkaar te hangen. Dit geldt in mindere mate ook voor een tweeluik en des te meer bij een vierluik zoals hieronder te zien is. 

Chique vierluik - abstracte vrouw tekening Benut de breedte van een lege muur en hang de werken uit een vierluik wat verder uit elkaar.

Koop jouw drieluik in de webwinkel

Hieronder vindt je alle werken uit het assortiment van EmielsDesigsn die je als drieluik aan de muur kunt hangen. De werken hebben min of meer dezelfde stijl, of dezelfde kleurencombinaties zodat je ze goed als set kunt combineren. Een drieluik kun je natuurlijk ook opdelen in een tweeluik aan de ene wand en een enkel werk aan een andere muur. Zo behoud je wel de eenheid in de kunstwerken. 

Serie van vijf werken in dezelfde stijl

Naast diverse drieluiken heeft Emiel ook een serie van vijf gemaakt. Deze houtskool tekeningen hebben dezelfde stijl. Deze serie past heel goed in een gang met lange wanden. De zwart wit tekeningen kunnen dan fraai naast elkaar hangen. Als je twee wanden wilt decoreren kun je er ook voor kiezen het vijfluik op te delen in een duo en een drieluik. 

Heb je een vraag over een drieluik? Stel hem hieronder aan Emiel. Hij helpt je graag om van je lege muur een eyecatcher te maken. 

Vragen over een drieluik? Stel hem aan Emiel