Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Schilderij met wilde dieren

Wilde dieren zijn een populair onderwerp om als schilderij aan je muur te hangen. Op deze pagina zie je een selectie met mijn kunstwerken van wilde dieren, zoals  een kameleon en eentje die in Nederland in de natuur ook tegen kunt komen, de schotse hooglander. Ook heb ik een serie kunstwerken gemaakt van The Big Five, de leeuw, de buffel, het luipaard, de olifant en de neushoorn.

De Big Five, hier te zien als collage met zeskant panelen. Deze hexagon panelen worden geleverd met een Dibond ophangplaat zodat je de zeskanten onzichtbaar op de muur kunt bevestigen. Deze werken zijn ook afzonderlijk te bestellen op grootformaat in rechthoekige vorm. Lees meer over mijn Big Five collectie.

Het stoerste dier van Nederland

Als je mij vraagt wat ik het stoerste dier vind wat je in Nederland kunt tegenkomen dan is dat voor mij de schotse hooglander. Deze dieren hebben een zachtaardig karakter, maar een robuust en krachtig uiterlijk. Met de imposante hoorns en de dikke vacht zijn deze dieren een gewild onderwerp, voor fotografen en voor kunstenaars. Ik heb een brede collectie met kunstwerken met de schotse hooglander in de hoofdrol. 

Schotse hooglander schilderij Kunstwerk in landelijke stijl.