Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Kunstwerk van The Big Five

Velen die op vakantie gaan naar Afrika hebben de wens de Big Five met eigen ogen te aanschouwen. Deze prachtige zoogdieren bestaan uit de olifant, de neushoorn, de buffel, de leeuw en het jachtluipaard. De big five zijn als categorie dieren bekend geworden vanuit de jacht wereld. Deze dieren waren de meest gevaarlijke prooien om op te jagen. Ik heb me laten inspireren om van deze vijf machtige en prachtige zoogdieren een set kunstwerken te maken in de zelfde stijl. 

Over de Big Five Sunset collectie

De big five sunset collectie bestaat uit een vijftal werken waarbij ik de dieren heb weergegeven met op de achtergrond de Afrikaanse ondergaande zon. Voor deze werken heb ik gekozen voor een kleurpalet met bruin oranje wit taupe greige en goudgeel. De werken hebben een robuuste kenmerkende stijl. Details zijn alleen aangebracht op de belangrijke plekken, voornamelijk bij de kop van de dieren. 

Hiernaast zie je de leeuw, digitaal geschilderd van opzij, deze leeuw kijkt onverschrokken naar rechts. 

Kwaliteit print op wisseldoek met aluminium lijst

Deze big five collectie is te bestellen als print op wisseldoek met zwarte aluminium lijst. De kunstwerken zijn afzonderlijk te bestellen op rechthoekig doek of als serie van 5 als zeskant paneel geprint op Dibond. 

Big Five kunst collage kleurig

Naast de set van vijf werken in de oranje bruin tinten heb ik ook een set kunstwerken van de big five gemaakt in een geheel andere stijl. Deze stijl is wat kleurrijker. Roze blauwgroen wit en oranje wordt hier afgewisseld met zwarte lijnen en witte accenten. 

Kleurrijk kunstwerk Afrikaanse Buffel
Neushoorn kunstwerk in roze en oranje
Olifant in kleurige stijl

Cortenstaal dierenkoppen in de Big Five serie

Wil je echt iets bijzonders aan de muur? Kies dan voor onze cortenstaal wanddecoratie. Deze stoere Afrikaanse dierenkoppen zijn maar liefst 90 cm hoog. Bestel de gehele Big Five cortenstaal serie of kies voor losse werken. Met deze dierenkoppen van ijzer heb je echt iets opvallends aan de wand hangen. Deze robuuste wanddecoratie is geschikt voor binnen en buiten.