Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Kies het formaat en vorm wanddecoratie dat bij jou past

Grootformaat vierkante kunstwerken

Schilderijen hebben de meest uiteenlopende vormen en formaten. Van groot tot klein, van rond of vierkant tot staand of liggend.

Elke ruimte en iedere wand vraagt om een specifieke vorm wanddecoratie. Boven de bank in de woonkamer kan een liggend formaat de breedte van de wand accenturen. In een hal met een vide kun je met een staand formaat kunstwerk dat hoog en smal is de hoogte van die hal goed benutten. 


Vierkante kunstwerken lenen zich goed om als collage naast elkaar te hangen. En een rond kunstwerk is heel geschikt om de strakke lijnen van een ruimte te doorbreken. Of maak een fraaie collage met muurcirkels in verschillende afmetingen. 


Op deze pagina hebben we de schilderijen van Emielsdesigns voor jou gecategoriseerd aan de hand van vorm en oriëntatie.

Klik op de afbeelding hieronder om de kunstwerken te selecteren die passen bij jouw favoriete vorm. 
landscape kunst
portrait kunst
cirkel
vierkant

Schilderij met bijzondere afmetingen

Misschien ben je op zoek naar een schilderij met bijzondere afmetingen. Bijvoorbeeld een hoog een smal kunstwerk voor dat nisje of juist een breed een laag schilderij om jouw brede en lege muur te verfraaien. Emiel heeft alle kunstwerken op deze kunstshop zelf ontworpen. Daarom heeft hij de volledige vrijheid om uitsnedes te maken of kunstwerken eventueel aan te passen aan jouw unieke smaak. Hoog, smal, breed, of een collage van hexagon panelen. Het is allemaal mogelijk. Zie je een mooi kunstwerk dat je liever in een andere afmeting of uitsnede wilt bestellen? Neem dan even contact op met Emiel middels het contact formulier onderaan deze pagina. Hij bespreekt graag de mogelijkheden met je. 

Wanddecoratie met een bijzondere vorm

Een print op een plaat kan uitgesneden worden in bijzondere vormen. We kunnen elk kunstwerk aanpassen naar de vorm die bij jouw lege muur past. Wil je graag wanddecoratie in een collage zeskanten, of ben je op zoek naar een ovaal kunstwerk? Met een ovaal kunstwerk met een portrait oriëntatie kun je de hoogte van een ruimte benadrukken. Maar misschien past een ronde vorm beter bij jouw interieur. Een muurcirkel kan de strakke verticale en horizontale lijnen in jouw interieur doorbreken. En wil je een kunstwerk cadeau doen aan je geliefde, dan kun je zelfs kiezen uit hart vormige kunstwerken. Natuurlijk kun je ook gewoon kiezen voor de standaard rechthoekige vorm. Jij bent de baas over jouw unieke interieur stijl. En Emiel helpt je graag om die stijl zo fraai mogelijk door te voeren. 

Kunstwerk in hart vorm

Langwerpig verticaal schilderij kopen

Ben je op zoek naar een langwerpig verticaal schilderij? Wij kunnen een uitsnede maken van een kunstwerk dat past bij de grootte van jouw muur. Heb je een lege muur die smal en hoog is dan kunnen we een langwerpig staand schilderij voor je maken. Als je ons een berichtje stuurt kunnen we de mogelijkheden bespreken. Het is handig om het volgende in het berichtje te vermelden;
  • de titel van het betreffende schilderij
  • de gewenste afmetingen
  • eventueel als het om meer dan één werk gaat het aantal werken
Hoog en smal ontwerp Schilderij van een hooglander met een hoog en smal formaat.

Met een hoog smal kunstwerk in staand formaat kun je de hoogte van een ruimte goed benutten. Hang een hoog smal schilderij op je hoge muur zoals het voorbeeld in de slaapkamer en accentueer de hoogte van je ruimte. 

Deze selectie heeft beige kleuren met taupe en greige accenten. 
Hoge smalle kunstwerken Benut de hoogte van je wand met deze langwerpige kunst in portrait formaat

Creatief met collage in een plus of L vorm

Wil je echt iets unieks aan je muur? Dan kun je ook kiezen voor een bijzondere collage. Bijvoorbeeld deze 7 borden in een kruis vorm die samen een hooglander vormen. Er zijn duizenden mogelijkheden omjouw muur tot een uniek meesterwerk om te toveren.