Shop je favoriete werk met 10 % korting - gebruik code " LENTE "

Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Ronde kunstwerken

Een behangcirkel is een betaalbare maar fraaie toevoeging aan je interieur. Een lege muur is in een mum van tijd gevuld met deze fraaie ronde kunst aan de muur. 

Ronde kunstwerken zijn een interessante tegenhanger van strakke rechte lijnen in je interieur. Met een aantal decoratieve muurcirkels aan de wand in verschillende afmetingen maak je fraaie collages die zeker een toegevoegde waarde hebben voor jouw interieur. 

Keuze uit heel veel designs 

Alle ontwerpen die je in de webshop ziet zijn ook als ronde print te bestellen. Heb je een kunstwerk gezien waarvan deze nog niet als muurcirkel in de webwinkel staat, stuur dan even een berichtje naar Emiel. Hij maakt graag even tijd voor je om dit artikel voor jou in de webshop toe te voegen. 

Ronde kunstwerken in moderne stijl Deze muurcirkels hebben een cleane stijl die goed past in een Scandinavisch interieur
Muurcirkel van dibond met hooglander Deze schotse hooglander muurcirkel van dibond is waterbestendig en kan prima in de badkamer hangen

Een muurcirkel kan de harde rechte lijnen van je interieur op een speelse manier doorbreken. Een groot rond kunstwerk aan je muur kan een echt statement zijn en werkt als een tegenhanger voor de verticale en horizontale lijnen die de muur van de cirkel omlijsten. 

Ronde kunstwerken kunnen ook als vochtbestendige decoratie worden geleverd. 
Fraai om aan de muur in je badkamer te hangen, of in de overkapping of aan je schutting. 

Op deze pagina zie je kunstwerken van EmielsDesigns met een ronde vorm.

Dit is slechts een greep uit het assortiment. Want alle kunstwerken die je als rechthoekige versie in de webshop tegenkomt kan ook als muurcirkel worden uitgevoerd. Zie je een leuk werk in de webshop die je graag als muurcirkel uitvoering wilt bekijken? Neem dan even contact op met Emiel via het contactformulier. 

Of bestel jouw favoriete muurcirkel hier. 

Ronde kunst schotse hooglander

Ronde kunst hoeft niet duur te zijn. Deze stoere behangcirkels zijn er in verschillende formaten en zijn te koop voor aantrekkelijke prijzen. Deze schotse hooglander kop in grijs is er één uit een serie van vier verschillende kunstwerken. Bestel je meer werken dan tegelijkertijd dan is dat nog aantrekkelijker. 

Een rechthoekige werk als muurcirkel?

Emiel helpt je graag verder om één van de rechthoekige kunstwerken toe te voegen aan de webshop in een ronde versie. Geef even door om welk werk het gaat en wat de gewenste doorsnede is van de muurcirkel.