Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Metaal wanddecoratie hond

Voor de liefhebbers van honden heeft Emiel een serie wanddecoratie van metaal gemaakt. De kans is groot dat uw hond er ook tussen zit. Althans, het soort hond natuurlijk. Deze hondenkoppen zijn gemaakt van Cortenstaal en zijn een mooi decoratief element voor bij u aan de muur. Alle hondenkoppen zijn 90 cm hoog. De breedte van deze metalen wanddecoratie varieert per soort hond. 

Bull Terrier van metaal - stoer design aan je muur

Kop van een bull terrier van Cortenstaal Stoere wanddecoratie gemaakt van staal. Deze bull terrier gaat zeker aandacht krijgen

Deze stoere bull terrier is maar liefst 90 cm hoog en is gemaakt van Cortenstaal. Deze honden kop hang je eenvoudig met de bijgeleverde afstandhouders aan de wand. Het voordeel van het staalsoort Cortenstaal is dat deze metaalsoort geschikt is voor zowel binnen als buiten. Dus heb je buiten aan de tuinmuur nog een mooie lege plek en wil je jouw favorite hond, de bull terrier daar ophangen? Dat is met Cortenstaal heel goed mogelijk. 

Decoratie van staal voor aan de wand - Hangt deze Westie binnenkort bij jou thuis?

West Highland White Terrier Decoratie Muurdecoratie van staal. Krijgt deze eigenzinnige Westie een mooi plaatsje bij jou aan de muur?

Schattig maar ook een beetje eigenwijs. Deze lieve West Highland White terrier van staal is gemaakt voor liefhebbers van de Westie. Deze hondenkop is maar 90 cm hoog en 71 cm breed. Dat valt mooi op aan je lege muur. Ook deze Westie is gemaakt van Cortenstaal. Dus wil je deze eigenzinnige Westie liever in de tuin ophangen in plaats van binnen boven de bank? Geen probeem, Cortenstaal is geschikt voor decoratie binnen en buiten. 

Robuust en stoer - Muurdecoratie Duitse Herder van Cortenstaal

Muurdeco Duitse Herder Stoer en robuust design van een Duitse herder, uitgevoerd in Cortenstaal.

Robuust en stoer. Zo zou je deze muurdecoratie van Cortenstaal goed kunnen omschrijven. Net als de Duitse Herder zelf eigenlijk. Deze stoere hondenkop is 50 cm breed en 90 cm hoog. De oren van deze Herdershond staan gespitst omhoog, zoals dat meestal het geval is bij deze prachtige honden. Koop je deze muurdecoratie dan krijg je er een setje afstandhouders bij. Zo kun je deze stoere stalen hondenkop eenvoudig zelf ophangen.

Boxer hondenkop van Cortenstaal

Wanddecoratie Boxer Hond Muurdecoratie voor liefhebbers van het hondenras Boxer.

Nog zo'n stoere jongen. Deze boxer heeft een uitstraling die zegt; met mij valt niet te spotten. Gemaakt van Cortenstaal en heel geschikt om het hele jaar door buiten in de regen aan de tuinmuur te hangen. Pas wel even op tijdens het roestproces kan er roest op de ondergrond terecht komen. Dus eerst even boven zand of gras totdat de beschermende roestlaag is gevormd. 

Ben je eigenaar van zo'n stoere boxer en wil je iets aan de muur dat laat zien dat jij een groot fan bent van deze fraaie honden? Met deze Cortenstaal Boxer kop aan de muur gaat dat zeker lukken. 

Sint Bernard muurdecoratie van staal

Deze trouwe viervoeter heeft een stoere kop die gezien mag worden. Deze Cortenstaal muurdecoratie hang je eenvoudig op, boven de bank of in de tuin aan de schutting. De Sint Bernard heeft een karakteristiek uiterlijk. 

Voor liefhebbers van deze prachtige stoere honden is dit de perfecte muurdecoratie. 

Shih Tzu honden kop voor decoratie aan de wand

Schattige Shih Tzu als Cortenstaal wanddecoratie

Deze schattige Shih Tzu is gemaakt van Cortenstaal. Dit lieve hondje kan als decoratie boven de bank in de woonkamer of in de tuin hangen. 

Cortenstaal honden kop maatwerk ontwerp

Zit jouw favoriete hondenras niet tussen de cortenstaal ontwerpen? En wil je graag dat Emiel jouw lievelingshond toevoegd aan de collectie? Stuur even een berichtje via het formulier onderaan deze pagina. Emiel maakt graag vrijblijvend een ontwerp van jouw hond. 

Diverse Cortenstaal ontwerpen

Naast Cortenstaal hondenkoppen heeft Emiel ook nog een hele serie andere Cortenstaal koppen gemaakt. Bijvoorbeeld de Big Five van Afrika. Bekijk deze en andere cortenstaal wanddecoratie op de overzichtspagina met alle cortenstaal muurdecoratie

Stel je vraag aan Emiel