Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

taupe kleuren De mooiste schilderijen in taupe kleur vind je hier
kleurige designs Klik hier om naar ale kleurige wanddecoratie te gaan
kunst in zwart wit Bekijk onze werken in zwart wit
greige kleur Kunstwerken in greige tinten - een combi van grijs en beige

Een kunstwerk kopen dat past bij de kleuren van je meubels

Hoe mooi zou het zijn als het kunstwerk aan de muur past bij de kleur van je meubels? Dat de tinten van het hout in je dressoir terugkomen in de wanddecoratie. Of dat de kleur van je bankstel ook subtiel is verwerkt in het schilderij aan je muur. EmielsDesigns maakt alle kunstwerken zelf. Dit doen we door handgetekende ontwerpen om te zetten in hoge resolutie digitaal artwork. Het grote voordeel van digitale kunstwerken is de vrijheid om kleuren aan te passen zonder het doek helemaal op nieuw te hoeven schilderen. Een werk dat is geschilderd in kleur kunnen we eenvoudig veranderen in een zwart wit werk. En aan een kunstwerk met alleen grijs tinten kunnen gemakkelijk een aantal kleuraccenten worden toegevoegd. 
De kleur van deze drieluik print in jouw kleur De kleuren van dit kunstwerk kunnen aangepast worden naar jouw smaak en wensen.

Kies de kleur die past bij jouw stijl 

Bij elke interieur stijl past een bepaalde kleur of kleuren set. In een scandinavisch interieur zie je veel lichte kunstwerken terugkomen. Bijvoorbeeld lineart met een witte achtergrond. Of een kunstwerk in greige tinten past ook goed in een scandinavische stijl. 
In een landelijke interieur stijl passen warme tinten. Bruin, donkerrood, warmgrijs en taupe zijn kleuren die je in de landelijke woonkamer vaak terug ziet komen. 

Selectie Pantone ® kleurenwaaier met zomerse tinte Deze kleuren combinatie heeft een aantal mooie warme geel tinten, kastanje bruine en warm oranje
Premium Kwaliteit Art
Bekijk de aanbiedingen
Line Art