Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Premium Kwaliteit Art
Hexagon decoratie
Muurcirkels
Duurzame Materialen

Word wederverkoper van onze wanddecoratie

De wanddecoratie van Emielsdesigns is uniek en van hoogwaardige kwaliteit. Als wederverkoper van wanddecoratie maakt u een duurzame keuze. Onze dibond kunstwerken zijn 100 % recyclebaar. Of u kiest voor een print op poster met eco papier. Als wederverkoper ben je zeker van duurzame kwaliteit wanddecoratie. Bovendien profiteer je als reseller van scherpe inkoopprijzen. 

Ruime keuze uit de mooiste designs

Als wederverkoper kun je kiezen uit een ruim assortiment. Je hebt keuze uit meer dan 100 ontwerpen in verschillende stijlen. En elke maand komen er nieuwe ontwerpen bij afgestemd op de laatste trends en populaire kleuren! Van moderne lineart tot landelijke schilderijen van schotse hooglanders. Voor elke stijl is er wel een kunstwerk die van toegevoegde waarde kan zijn als aanvulling op uw winkel assortiment. 

Akoestiek verbeteren met een schilderij

AcousticPro® premium AcousticPro® premium heeft een dubbele akoestische vulling

Als wederverkoper kun je kiezen uit een aantal producten. Rechthoekige panelen met print op dibond, muurcirkels op dibond, maar ook akoestische schilderijen. Deze schilderijen hebben een speciale vulling die geluid absorbeerd. 

Verkoop cortenstaal kunst

Naast geprinte kunstwerken kun je als wederverkoper ook Cortenstaal kunst inkopen. Deze cortenstaal wanddecoratie wordt gesneden uit een staalplaat met een speciale plasmasnijder. 
Cortenstaal is een staalsoort met een duurzaam karakter. Doordat het staal een eigen beschermlaag vormt in de vorm van roest is behandeling niet nodig. Cortenstaal kan bovendien volledig gerecycled worden. 
Heb je zelf een uniek idee voor cortenstaal decoratie in jouw eigen woonwinkel? Wij kunnen een ontwerp op maat voor jou maken. Huisnummer bordjes, route borden, tuinstekers, vogels van cortenstaal, je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor jou ontwerpen.

Unieke wanddecoratie

Wil je echt iets unieks verkopen in je (woon)winkel? Wij kunnen de kunstwerken aanpassen naar jouw smaak. Een andere achtergrondkleur, compleet andere kleurencombinaties, of helemaal een uniek ontwerp op basis van jou wensen. Het is allemaal mogelijk. Neem contact op met emielsdesigns en vraag naar de reseller brochure.