Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief van EmielsDesigns?

Het woonseizoen is gestart - met 10 % korting op ALLES - gebruik kortingscode HERFST2023

Online Kunst Winkel in Hoogeveen

Ben je op zoek naar een online kunst winkel van kunstwerken die gemaakt zijn in Hoogeveen? Zoek je een leuke poster, een mooie print voor je woonkamer of op kantoor? Of misschien ben je wel op zoek naar een akoestisch kunstwerk die de nagalmtijd in je hal verminderd. Welke optie het ook is, je bent hier op de juiste plek. 

EmielsDesigns is gevestigd aan de Donau in Hoogeveen. EmielsDesigns is een dochterbedrijf van 3DL Tekenwerk. In de webshop vindt je fraaie wanddecoratie, posters, prints op Dibond. De kunstwerken die Emiel maakt zijn er in uiteenlopende stijlen. Zo is er vast een kunstwerk dat past bij jouw unieke stijl en smaak. 

Hexagon decoratie
Lijntekening
Duurzame Materialen

De poster webshop van Drenthe

De kunstwerken worden in de kunst webshop meestal aangeboden als print op Dibond. Maar je vindt in de webshop ook posters. Wil je een kunstwerk bestellen op poster die in de webwinkel wordt aangeboden als print op dibond? Neem dan even contact met op via het formulier onderaan deze pagina. Als je het formaat van de poster weet krijg je een vrijblijvend prijsvoorstel voor het leveren van de print op poster. 

Alle ontwerpen van posters en ander artwork zijn tot stand gekomen in het Drentse Hoogeveen. De werken zijn door Emiel zelf ontworpen, getekend of geschilderd. 

Tuin decoratie ontwerp uit Hoogeveen

Naast kunst aan de muur in je interieur kun je bij EmielsDesigns ook artwork bestellen om je tuin mee te decoreren. Deze Aluminium art panelen zijn heel geschikt om aan je schutting te bevestigen. Zo maak je van je saaie eentonige schutting een artistiek kunstwerk. Deze tuin decoratie is ontworpen in Hoogeveen, door Emiel zelf.

Naast deze aluminium werken kun je ook cortenstaal decoratie voor je tuin bestellen. Naast de basis werken ontwerp Emiel ook unieke designs op maat. 
Langwerpig smal kunstwerk aan schuttingpaal Deze dibond panelen kun je met speciale metalen beugels aan je schuttingpaal bevestigen.