Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Bedrijfslogo vorm snijden uit verschillende plaat materialen.

Jouw bedrijfslogo is het beeldmerk waarmee mensen jouw bedrijf herkennen. Heeft jouw logo een opvallende of herkenbare vorm dan is het goed mogelijk om het logo uit te snijden uit een plaatmateriaal. Zo kun je op een creatieve manier een origineel en opvallend gevelbord maken waarop het logo staat afgebeeld. Met een ledstrip achter dit bord zorg je ervoor dat het bord ook in het donker opvalt.
Een bedrijsfslogo wordt door een ontwerper meestal als vector illustratie aangeleverd. Emielsdesigns kan het vector bestand optimaliseren zodat de lasersnijder er mee aan de slag kan.


Vector illustratie voor laser snijden

Een vector afbeelding heeft een aantal voordelen boven pixel afbeeldingen. Een vector heeft geen achtergrond De vorm van de vector afbeelding kan gebruikt worden als snijlijn. Dit is handig voor een afdruk op stickervel. Maar ook om een vorm met een laser uit een plaatmateriaal te snijden heb je een vector illustratie nodig. Met een plasmasnijder kunnen er op die manier zelfs vormen uit metaal plaat gesneden worden. De cortenstaal ontwerpen zijn hiervan een mooi voorbeeld. Met een ander soort laser snijder kunnen vormen uit karton, mdf, acrylaat of kurk plaat worden gesneden.
Premium Kwaliteit Art
Bekijk de aanbiedingen
Line Art

Kurk snijden met laser

Met een laser kun je ook een vector illustratie uit een kurk plaat snijden. Dit biedt interessante mogelijkheden. Je kunt je eigen onderzetters laten snijden in de vorm van jouw eigen bedrijfs logo. Of gebruik een fraaie kurk vorm om een mooi decoratief wandelement te ontwerpen. Met jouw creativiteit kun je met een kurk uitsnede de fraaiste designs bedenken. Maak een wereldkaart aan je muur van kurk. Of een silhouet van je favoriete huisdier. Emielsdesigns kan je helpen de vector illustratie te maken of te optimaliseren.

Cortenstaal vorm of logo snijden

Om een cortenstaal ontwerp uit een stuk te maken zijn er een paar zaken waar je rekening mee miet houden. Hier heeft EmielsDesigns handige teken tools voor die de perfecte vector illustratie maken. Snij jouw bedrijfslogo uit cortenstaal voor aan de muur of maak een fraai reclamebord met een cortenstaal uitsnede.

Acrylaat plaat in vorm snijden met laser


Met acrylaat kun je ook interessante designs realiseren. Het mooie van acrylaat is de verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen. Ook is deze kunststof in verschillende diktes te verkrijgen. Van zilver of goud tot neon groen, en van mat zwart tot translucent rood. Door een uitsnede van een logo aan de achterzijde te bedekken met een translucente kleur en daarachter een lichtbron te plaatsen kun je een mooi opvallend logobord creeren.