Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Schilderij van een olifant kopen

Jij wilt graag een schilderij van een olifant kopen. Als je op zoek bent naar een origineel kunstwerk van een olifant is deze kleurige olifant waarschijnlijk wel iets voor jou. Emiel maakte dit werk in mixed media stijl. Een potlood schets op papier is omgezet met digitale tekentechnieken tot een gelaagd kleurrijk kunstwerk. Dit kunstwerk maakt deel uit van de Big Five serie.

Een print van dit digitale schilderij kun je bestellen in de webshop. Het kunstwerk met de olifant kop is geprint op Dibond. Dit materiaal kan ook buiten hangen. Dus de keuze is helemaal aan jou, hang dit schilderij aan de muur boven de bank, of hang deze olifant buiten aan de schutting of aan de tuinmuur.
Olifant in kleurige stijl

Koop een kleurig olifant kunstwerk

Nog zo'n fraaie limited edition. Deze olifant komt recht op je af gelopen. Het werk is uitgevoerd in een semi abstracte stijl. Het kleurenpalet bestaat uit zachte tinten. Lichtblauw, turquoise, warm grijs en de olifant zelf is getekend in donkergrijze lijnen. Van dit kunstwerk zijn er slechts 7 in omloop. Met deze olifant aan je muur heb je dus echte originele muurdecoratie, de kans dat je dit werk bij een ander aan de wand ziet hangen is verwaarloosbaar klein. 

Dit werk is geprint op peesdoek en wordt gespannen in een aluminium lijst. Het werk is te koop in twee formaten, L 60 x 90 cm en M  40 x 60 cm.
Kleurig kunstwerk kop van een olifant Dit kleurige werk is te bestellen als print op doek

Een minimalistisch kunstwerk van een olifant

Dit werk is minimalistisch van aard. Deze olifant is met pen getekend en in photoshop omgezet naar zuiver zwart en wit. Dit werk is te koop als print op peesdoek. Met een zwarte aluminium lijst steekt deze print fraai af tegen een lichte muur. 

Tekening van een olifant Dit kunstwerk is uitgevoerd in zwart wit en is als print op doek te bestellen

Kunstwerk olifant en meisje met paraplu

Emiel houdt er van om verschillende stijlen uit te proberen. Dit werk is een combinatie van houtskool en digitale krijttekening. De achtergrond is donkergrijs en heeft wel iets weg van een krijtbord. Het meisje met de olifant zijn met zwarte lijnen en witte hooglichten tekenend en geven een gevoel van diepte tegen de grijze achtergrond. Deze olifant spuit in de lucht op de paraplu van het meisje.

Dit werk is te bestellen als print op peesdoek of als print op akoestisch doek. 
Olifant en meisje met paraplu Mixed media kunstwerk in krijt tekening stijl