Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Wanddecoratie getekende vogels

Vogels zijn voor mij een terugkerende inspiratiebron. In veel van mijn tekeningen zie je vogels terug. Voor wanddecoratie met getekende vogels ben je dus bij EmielsDesigns aan het juiste adres. 

Op dit werk zie je een watersnip. Deze is getekend en digitaal uitgewerkt met verschillende digitale tekentechnieken. De watersnip zit op deze tekening op een houten paaltje. Zijn lange snavel wijst naar links. De tekening is een mix van een realistische potloodtekening en een snelle schets. De lijnen zijn hier en daar nog zichtbaar wat deze tekening extra karakter geeft. 

Deze wanddecoratie is te bestellen als print op peesdoek in de webwinkel
Getekende watersnip in grijs tint Watersnip in grijs tinten als print op doek met zwarte lijst

Semi abstracte witte reiger

Wil je graag wanddecoratie van een vogel met wat meer kleur dan kan ik je deze reiger aanbevelen. Dit werk heeft een staand formaat. De achtergrond van dit kunstwerk is zacht geel. De vogel is getekend in een semi abstracte stijl. Deze wanddecoratie is te bestellen als print op Dibond. Met het RVS bevestigingssysteem kan deze decoratie ook buiten aan de tuinmuur of in de badkamer. 

Wanddecoratie in gele tint met een reiger Getekende reiger in geel - deze sierlijke vogel is uitgetekend in een semi abstracte stijl

Chique muurdecoratie Flamingo

Dit werk is onderdeel van de limited edition collectie. Van deze flamingo zijn slechts 7 exemplaren in omloop. De wanddecoratie van deze chique roze vogel wordt geleverd met een echtheidscertificaat met handtekening van Emiel. 

Dit werk is geprint op Dibond en kan net als de reiger ook buiten aan de muur hangen. Maar als je deze muurdecoratie liever binnen aan de wand hangt dan kan dat natuurlijk ook. 

Door te variëren met verschillende digitale kwasten ontstaat een gelaagd kunstwerk. Deze mixed media stijl geeft dit artwork een unieke uitstraling. 
Chique kunstwerk uit limited edition collectie Van dit werk zijn slechts 7 exemplaren geprint.

Muurcirkels tropische parkieten

Als je houdt van groen dan is deze muurcirkel collage echt iets voor jou. In deze versie zijn er verschillende lengtes afstandhouders toegepast. Op die manier kun je diepte geven aan de collage en de verschillende panelen voor en achter elkaar langs plaatsen. Deze overlappende muurcirkels geven een speels effect op de muur. 

Kunstwerk parmantige kip

De kip getekend in bruin zwart en goudbruin tinten. Deze parmantige kip heeft fraaie bruine veren. De achtergrond van dit werk is gestippeld in zwart en bruin. 

parmantige kip in bruin en zwart

Kleur explosie - struisvogel kop

Dit kleurige kunstwerk is geïnspireerd op een tekening van mijn zoon. Hij was 9 jaar toen hij met een tekening van een struisvogel kop thuis kwam. De tekening barst van de kleur. Ik heb de tekening met digitale tekentechnieken aangepast en diverse eveneens gekleurde lagen toegevoegd. Het resultaat mag er zijn. Een opvallende tekening van een struisvogelkop in talloze felle kleuren. Als je iets aparts aan de muur wilt, deze stoere struisvogel is te bestellen als print op peesdoek. 

Deze kleurige struisvogel is geprint op peesdoek Peesdoek met wissellijst is een lichtgewicht wanddecoratie met een luxe uitstraling.

Stel je vraag aan Emiel;