Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Abstract kunstwerk in de kleur van je huisstijl of interieur

Jouw interieur kenmerkt zich door het gebruik van materialen en kleuren. Een kunstwerk aan de muur dat past bij de kleur van je interieur kan een hele zoektocht zijn. EmielsDesigns kan je gelukkig helpen. Door de kleuren van je interieur te gebruiken in de kleur van bijvoorbeeld dit abstracte kunstwerk. 
Dit werk is opgebouwd uit een lagen waarbij elke laag een kleur heeft die we kunnen aanpassen. Dit gaat het best op basis van een kleurwaaier waarop RGB of CMYK codes staan. Maar ook als je een goede digitale foto opstuurt waarin de kleur van je interieur kan ik dit abstracte werk passend maken bij de stijl van jouw interieur. 
Hetzelfde geld voor jouw bedrijfslogo. Op basis van een logo kunnen we de kleuren uit je bedrijfs huisstijl laten terugkomen in dit fraaie abstracte kunstwerk. 


Kleur kiezen uit kleurwaaier Met een pantone ® kleurwaaier is het eenvoudig om de juiste kleuren uit te zoeken

Abstract werk in blauw en grijs

De kleuren die je op de waaier hierboven ziet heb ik gebruikt in dit unieke kunstwerk. De lichtblauwe kleur is een opvallende accentkleur boven de warm grijze achtergrond. Door dit kunstwerk, dat licht van kleur is, op een donkere achtergrond te hangen, krijg je een fraai contrast tussen de muur en het kunstwerk. 

Abstract kunstwerk op basis van de gekozen kleuren De kleuren die gekozen zijn uit de waaier komen in dit werk terug.

Kleuren uit een foto gebruiken voor een kunstwerk

De kleuren van het rieten mandje en de plant die daar in staat heb ik gebruikt voor het kleuren palet van dit abstracte werk. De creme kleur in combinatie met het legergroen en taupe geeft een rustige uitstraling. Dit werk past heel goed in een natuurlijk of Scandinavische interieur stijl. 

Inspiratie uit de natuur

Het idee voor dit abstracte kunstwerk ontstond tijdens een wandeling op een koude zondagochtend in februari. Een plas was dichtgevroren en in het ijs was een mooie compositie van gebogen lijnen. Het was alsof de natuur zelf aan het schilderen was geweest. 

Ik heb hier een foto van gemaakt die je links op het drieluik ziet. Het bruine is de modder die onder de ijslaag zit. Deze foto heb ik omgezet in photoshop naar een zuiver zwart wit illustratie. En met wat handige bewerkingen ontstond zo dit gelaagde digitale abstracte kunstwerk. 

Abstract werk met warme zomerse kleuren

Misschien heb je een foto die precies het kleuren palet heeft wat jij in een kunstwerk terug wilt laten komen. In deze foto zie je de warme hout kleur van de tafel. Dit heb ik als basis genomen om een kleuren combinatie te maken met warmte zomerse kleuren. 
Selectie Pantone ® kleurenwaaier met zomerse tinte Deze kleuren combinatie heeft een aantal mooie warme geel tinten, kastanje bruine en warm oranje
Premium Kwaliteit Art
Bekijk de aanbiedingen
Line Art