Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Paard van Cortenstaal

Speciaal voor alle paardenliefhebbers heeft Emiel een serie cortenstaal paardenhoofden ontworpen. Deze hebben een hoogte van 90 cm, de breedte varieert. Deze wanddecoratie is geschikt voor binnen en ook buiten aan de schutting of tuinmuur. Deze ontwerpen worden met een plasmasnijder uit een 2 mm dikke Cortenstaal plaat gesneden. Bij levering heeft het staal een zwarte kleur. Hang je deze paarden hoofden buiten op dan ontstaat al snel een prachtige bruine roestlaag. Bij gewoon ijzer is dat een probleem, dan maakt de roest het ijzer op den duur kapot. Cortenstaal heeft de bijzondere eigenschap dat de roestlaag juist een beschermlaag vormt tegen verder doorroesten. Zo kun jij jarenlang genieten van deze prachtige decoratie. 

Een paard van cortenstaal is een fraai decoratief element, voor bijvoorbeeld aan de muur van de manege, of aan de paardenstal. Maar een cortenstaal paard kan ook heel goed binnen hangen. Kies uit een van de tientallen verschillende designs. Zo hebben we een springend paard van cortenstaal in een hart, een cirkel of als vrijstaand decoratief object. Of kies uit een van de paarden hoofden. 
Springend paard van cortenstaal Een springend paard, hier aan de muur in een paardenstal.

Wanddecoratie van Cortenstaal

Wandecoratie van cortenstaal gaat heel lang mee. De ontwerpen die je hier ziet zijn op geen andere webshop te bestellen dus ook nog eens heel origineel. De wanddecoratie hang je eenvoudig op met het meegeleverde ophangsysteem. En wil je iets op maat laten ontwerpen, bijvoorbeeld een paard met de naam van je paard eronder of misschien heb je zelf een leuk idee? Emiel ontwerpt graag jouw perfecte cortenstaal paard. Bekijk ook eens onze andere cortenstaal ontwerpen.

Heb je een vraag over Cortenstaal? Stel hem aan Emiel;