Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief van EmielsDesigns?

Het woonseizoen is gestart - met 10 % korting op ALLES - gebruik kortingscode HERFST2023

Mannelijke stoere kunstwerken

Mannelijke stoere kunstwerken, hoe zien die er eigenlijk uit? Iets wat de één mannelijk en stoer vindt hoeft een ander natuurlijk niet persee mannelijk te vinden. Maar veel kernwoorden komen met regelmaat terug als je mensen vraag wat vinden passen in een stoer mannelijk interieur. Ik som er een aantal voor je op;
  • ruw karakter
  • robuust
  • beton en cement
  • staal en ijzer
  • zwart, bruin
  • sterke contrasten

Ik heb aan de hand van deze kernwoorden die passen bij een mannelijk interieur een collectie samengesteld van kunstwerken met een robuuste en stoere uitstraling. Deze werken zouden heel goed in jouw mancave kunnen hangen. De werken zijn veelal digitaal "geschilderd" in zwart wit of stoere bruintinten. 

Bestel jouw werk en maak van die lege muur een robuuste eyecatcher. 

Stoere ink art stijl

Een tweeluik met een robuust karakter. Het thema van deze werken is "de verlaten fabriek". De werken zijn uitgevoerd in donkergrijs en beige tinten. Deze muurdecoratie is semi abstract en past goed in verschillende interieur stijlen. Door het robuuste karakter zou dit tweeluik ook zeker passen in een stoere interieur stijl. 

Tweeluik in zwart wit - de verlaten fabriek Stoere en robuuste stijl - twee werken van een vervallen fabriekshal
Skyline van een stad in ruwe zwart wit stijl Ink art tekening van een skyline van een stad. Tweeluik in dezelfde robuuste stijl.

Stoere en kleurige werken aan je muur

Het wilde westen met ruwe woestijnlandschappen, autowrakken half begraven in het woestijnzand, een oud roestig olievat en een wrak van een oud vervallen schatzoekers huis. Deze werken zijn kleurig en zijn helemaal gemaakt voor het western thema. De zandkleur en de oranje roestbruine tinten passen heel goed bij verschillende hout tinten in je interieur. Dit werk zou zeker ook niet misstaan aan de muur van een bruin cafe. Het drieluik is te bestellen als print op peesdoek met een stoere zwarte aluminium lijst. 

Drieluik kunstwerken in western stijl Kleurige werken met elementen uit het wilde westen
Premium Kwaliteit Art
Bekijk de aanbiedingen
Line Art

Rechtstreeks contact met de kunstenaar

Heb je een vraag, over een kunstwerk of over een materiaal keuze? Stel deze dan hieronder, rechtstreeks aan de maker van deze kunstwerken.