Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Kunst Kopen die bij past bij jouw stijl en interieur

Fraaie kunst kopen is een proces waarover mensen goed nadenken. Kunst kopen is namelijk iets wat jouw identiteit geeft. Je kunt jouw karakter weerspiegelen in de kunst aan je muur. Ieder mens heeft een unieke smaak. De één houd van abstracte kunst, terwijl een ander kiest voor een kunstwerk met veel detail. En de één houd van kleur terwijl de ander verlieft wordt op een fraai zwart wit kunstwerk. Voor mensen die originele kunst willen kopen heeft Emiel dit overzicht gemaakt. Deze serie kunstwerken zijn door Emiel geselecteerd. De kunstwerken hebben uiteenlopende stijlen en ook het kleurgebruik tussen de verschillende kunstwerken is heel divers. Dit assortiment is bedoelt om je te laten zien wat je zoal in het kunst assortiment van Emiel kunt terugvinden.  

Betaalbare kunst kopen

De smaak van ieder individu is uniek. Maar dat geld ook voor de portemonnee. Als je betaalbare kunst wilt kopen zijn er genoeg mogelijkheden binnen ons assortiment. Onze reproducties geprint op poster zijn hiervan een goed voorbeeld. Maar ook de kleinformaat kunstwerken zijn te koop voor lage prijzen. 

Ideeën en inspiratie om perfecte kunst te kopen

Emiel helpt je graag om een perfect kunstwerk te kopen. Misschien wil je graag iets aparts aan de muur? Een kunstwerk met een aparte vorm zoals een rond kunstwerk, of een werk in plectrum vorm. Of misschien wil je kunst kopen dat past boven je bank, een werk met een horizontaal formaat misschien, of een tweeluik of een drieluik? Kunst koop je voor langere tijd. Dus neem vooral de tijd om kunst te kopen dat past bij jou. 

Kunst kopen - kies op basis van kleur

Er zijn verschillende manieren om kunst te kiezen en te kopen. Je kunt een bepaalde kleur als uitgangspunt nemen en op zoek gaan naar kunst die past bij die kleur. Dat hoeft niet eens dezelfde kleur te zijn. Je kunt ook kijken naar bijpassende kleuren. Bijvoorbeeld een complementaire kleur, een kleur die contrasteert bij jouw gekozen kleur. Het is ook goed om te kijken naar de kleur van de wand of muur waar het kunstwerk wordt opgehangen. Is dit een donkere kleur dan kan het juist heel goed werken om een kunstwerk te kopen met lichte kleuren. Is de muur spierwit dan kan een kunstwerk met veel zwart en donkere kleuren juist goed werken. 
Om je te helpen kan Emiel, geheel gratis en vrijblijvend, een fotomontage maken van een kunstwerk aan jouw muur. Het enige wat je hoeft te doen is een foto te mailen (mag ook via whatsapp) en eventueel het betreffende kunstwerk wat je op die muur wilt zien. Heb je nog geen idee dan kan Emiel ook een aantal voorstellen doen van kunstwerken. 

De juist afmeting bepalen bij online kunst kopen

Net als bij het bepalen van de juiste kleur zul je er bij het kopen van kunst ook tegenaanlopen welke afmetingen nu het best passen bij je muur. Om te voorkomen dat je kunstwerk te groot of juist te klein is kan Emiel een fotomontage maken. Het enige wat je hoeft te doen is een leeg A4 vel papier op je muur te plakken. Maak hiervan een foto en stuur deze naar EmielsDesigns. Op basis van het A4 vel kan Emiel de afmetingen van de complete muur bepalen en zo nauwkeurig op schaal het kunstwerk in je foto monteren. Ook dit is een service die geheel vrijblijvend en gratis is.