Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Begin je eigen wanddecoratie Webshop

Misschien heb je een eigen webwinkel in woondecoratie of ben je van plan een webshop met woon accessoires te beginnen. Daar hoort dan natuurlijk ook een categorie wanddecoratie bij. Als wederverkoper kun jij het artwork van EmielsDesigns in je webshop aanbieden.
Als je de wanddecoratie van EmielsDesigns in jouw assortiment wilt opnemen zijn er twee mogelijkheden. Allereerst kun je natuurlijk een aantal werken tegen reseller tarief inkopen en zelf in voorraad houden. Je bestelt een x-aantal werken, ontvangt een factuur en je regelt zelf het verpakken, adresseren en versturen naar je klant. 

De tweede mogelijkheid is Print on Demand. Wanddecoratie verkopen via het print on demand principe heeft een aantal voordelen;

  • Het scheelt je tijd en energie omdat je niet zelf hoef te verpakken en versturen
  • Je hoeft geen voorraad aan te leggen waardoor je geen risico loopt op onverkochte voorraad
  • Geen voorraad betekent ook dat je geen opslag ruimte nodig hebt
  • Bovendien is het Print on Demand principe een Duurzamer alternatief dan massaproductie
De wanddecoratie wordt WhiteLabel verstuurd, de koper ziet niet dat het werk afkomstig is van EmielsDesigns. Jouw eigen verzendadres en eigen pakbon ontwerp wordt meegestuurd met de verzending. 

Keuze uit verschillende materialen

Als reseller kun je kiezen uit verschillende materialen;

  • Dibond ┬«
  • Poster
  • Peesdoek met wissellijst
  • Multiplex
  • Tuinposter

Ontvang gratis professioneel beeldmateriaal

Het beeldmateriaal dat je nodig hebt voor de presentatie in je webwinkel ontvang je van EmielsDesigns. Wil je een exclusieve product presentatie in jouw wanddecoratie webshop, bijvoorbeeld met jouw bedrijfslogo erop? Ook daar kan EmielsDesigns jou bij helpen. 

Prijzen bij print on demand verkoop

We hebben een prijslijst voor resellers waarin de verkoopprijs, de inkoopprijs excl btw en de mogelijke winst per verkoop overzichtelijk naast elkaar in een tabel staan. Deze kun je downloaden, nadat je via het onderstaande formulier een wachtwoord hebt aangevraagd. 

reseller-prijzen-rechthoekige-formaten wanddecoratie.pdf
Vraag een wachtwoord aan

Kleine decoratieve cirkels met artwork van EmielsDesigns

Deze decoratieve cirkels zijn superhip en multifuncioneel. Zet ze op je kast op een houten standaard, zet ze op een kleine schildersezels, hang ze binnen aan de wand een onzichtbaar dibond ophangsysteem, of bevestig ze buiten aan je schutting met rvs zijgriphouders. 

Je hebt keuze uit tientallen ontwerpen. Al het artwork dat je in de webshop vind kan EmielsDesigns ook leveren op muurcirkel.

Deze kleine muurcirkels zijn er met een diameter van 20 en 30 cm. De houten houders, het dibond ophangsysteem en de rvs zijgriphouders zijn ook via EmielsDesigns te bestellen. 

Als je onze dibond muurcirkels in jouw webshop gaat aanbieden krijg je toegang tot een dropbox map waarin tientallen productfoto's staan. In overleg kunnen we deze foto's ook voor zien van jouw bedrijfslogo. 
Deco cirkel op houten standaard

In de pdf die je via de link hieronder kunt openen staan de prijzen voor 2022 voor resellers van muurcirkels van EmielsDesigns. Deze pdf is beveiligd met een wachtwoord. Een wachtwoord kun je aanvragen bij EmielsDesigns door een berichtje te sturen via het onderaande formulier. Vermeld daarbij je naam, bedrijfsnaam, emailadres en je kvk nummer. 

Prijzen zijn exclusief btw en inclusief verzendkosten;


Creatieve decoratie ideeen voor kleine deco cirkels

In deze afbeelding zie je een overzicht van de deco cirkels. Zet ze in een fraaie houten standaard als je de cirkels op een kast en plank wilt plaatsen. Met zijgriphouders van rvs kunnen deze cirkels zowel binnen als buiten aan de muur. En met een prachtige cortenstalen lijst erom heen heb je een heuse eyecatcher aan de muur.

Kleine decoratieve cirkels aan je wand

In deze afbeelding zie je een overzicht van verschillende wand toepassingen van onze kleine muurcirkels. Met de cortenstaal lijsten en de zwarte trekveren maak de mooiste kunstwerken zelf. Bij toepassing van de cirkels in een cortenstaal lijst worden deze cirkels voorzien van bevestigingsgaten. 

Het vervangen van de cirkels voor een ander design gaat heel eenvoudig. Je klikt de trekveer uit het bevestigingsgat en je spant een nieuwe deco cirkel net zo eenvoudig weer in de metalen lijst. 

Chique cortenstaal decoratie voor buiten

Hang je de decoratie buiten dan zal het cortenstaal naar verloop van tijd een robuuste roestlaag ontwikkelen. Het cortenstaal en de dibond cirkel kan heel goed buiten hangen. De lijsten die je op deze pagina ziet zijn door EmielsDesigns ontworpen. Deze unieke muurdecoratie vind je dus nergens anders!

De mooiste deco cirkels bij EmielsDesigns De kleine cirkels hebben een diameter van 20 cm, de grote 30 cm.