Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Groot Formaat Wanddecoratie

In publieke ruimtes waar veel mensen komen is de kijkafstand groot. Wanddecoratie en kunst die in deze ruimtes hangt zijn daarom van groot formaat. Denk aan wanddecoratie in de entree hal van een winkelcentrum, ziekenhuis of op een luchthaven. In deze ruimtes is de akoestiek vaak ook een uitdaging. Deze ruimtes zijn daarom heel geschikt voor wanddecoratie prints op peesdoek. Deze kunnen worden voorzien van akoestische vulling zodat de wanddecoratie helpt om de akoestiek te verbeteren.

In de foto hiernaast zie je bijvoorbeeld een hal met een betonnen muur en een harde tegelvloer. Een grootformaat peesdoek komt in een ruimte als deze met een hoog plafond goed tot zijn recht. Het kunstwerk is niet alleen mooi, het is ook functioneel doordat het geluid absorbeert. In een ruimte als deze met veel harde materialen is dat zeker geen overbodige luxe!
Kunstwerk print op peesdoek akoestische vulling Dit kunstwerk is geprint op peesdoek. Achter het doek is een akoestische vulling aangebracht.

Grote ruimte - grote kunstwerken

Een grote ruimte vraagt om grote kunstwerken. Niet alleen omdat de kijkafstand in grote ruimtes vaak groter is. Maar ook omdat een groter oppervlak helpt om galm in grote betonnen ruimtes te verminderen. In de foto hieronder zie je een entreehal met veel beton en andere harde materialen. Een groot formaat kunstwerk voegt niet alleen kleur en sfeer toe aan de ruimte. De akoestiek verbeterd er ook nog eens mee. Ook dit peesdoek is voorzien van akoestische vulling. 

Grootformaat muurdecoratie

Grootformaat vierkante kunstwerken

De muurdecoratie in deze ruimte is van groot formaat. De peesdoeken kunnen ook worden voorzien van led verlichting of akoestisch materiaal achter het doek. Een groot formaat kunstwerk bestellen voor uw interieur project? Vraag naar de mogelijkheden;