Stijlvolle interieur accessoires voor project styling

Voor wie zijn onze interieur accessoires interessant
De interieur accessoires die ik ontwerp worden gebruikt door stylisten en interieur specialisten voor grote en kleinere projecten. Denk hierbij aan de styling van hotels, ontwerp en inrichting van restaurants en meer.  In de afbeelding hieronder zie je een aantal accessoires die door EmielsDesigns zijn ontworpen. 

Interieur impressie door 3DL Tekenwerk 
interieur-geel-zwart-wit-stoer-eigentijd-stijlvoljpgBehang patronen ontwerpen
Het behang patroon dat je in deze afbeelding ziet is door EmielsDesigns ontworpen. De oker gele kleur en de rechthoeken met witte omlijning past perfect bij de sierkussens op de bank. Dit behang is te bestellen bij motiflow Op het moment van schrijven staan er meer dan 700 van mijn patronen online in deze behang winkel

Sierkussen hoes met eigen patronen en kleuren
De meeste interieur specialisten zullen het er mee eens zijn;  interieur accessoires zijn een belangrijk element in en interieur. Accessoires geven kleur aan een interieur en de materialen, kleuren en patronen roepen een bepaald gevoel op. De sierkussens die je in dit interieur op de bank ziet zijn ontworpen door EmielsDesigns. Deze zijn verkrijgbaar in onze webshop.

sierkussens door EmielsDesigns

sierkussen-antraciet-met-witte-lijnenjpg

Laser gesneden wanddecoratie in de vorm van een veer
In dit interieur voorbeeld zie je aan de wand wanddecoratie in de vorm van zwarte veren hangen. Deze veren zijn lasergesneden uit een 3mm dikke mdf plaat met zwarte coating. Lasersnijden biedt enorm veel mogelijk heden. Zo is het ook mogelijk om een deel van een patroon uit te snijden en deze op een venster te plakken. Dit geeft een interessant effect. Naast lasergesneden veren hebben we ook wanddecoratie in de vorm van een stierenkop. Ook bedrijfslogo's kunnen op deze manier worden omgezet tot wanddecoratie. De platen zijn verkrijgbaar in diverse kleurstellingen en ook andere materialen, zoals acrylaat kunnen hiervoor gebruikt worden. 

lineart schotse hooglander stier 
2021-01-05-schotse-hooglander-line art mediumjpg

Textiel doek met lineart
Aan de wand met het oker gele behang patroon hangt een textieldoek met daarop een lijntekening van een schotse hooglander. In de webshop is een groot assortiment lineart te vinden. Naast textiel doek kunnen we ook prints op dibond of poster leveren.

oker geel gekleurd behang patroon met lijnenspel in witte kleur
eigentijds ontwerp behang oker geel met lijnenpng

Mock up interieur impressie
Naast het ontwerpen en leveren van decoratie en accessoires kan ik ook interieur impressies en Mock up PSD bestanden maken. Dit doe ik met behulp van het 3D tekenprogramma Cinema 4D en Photoshop. 

interieur-landelijk-blauw-wit-zwart-groenjpg