Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Een abstract schilderij van een vrouw aan de muur

Als je op zoek bent naar een abstract schilderij van een vrouw dan raad ik je aan om deze pagina door te lezen. Ik heb een groot aantal werken van dames in een abstracte stijl. Deze werken zijn allemaal eerst handgetekend en vervolgens met digitale tekentechnieken uitgewerkt tot een artwork in hoge resolutie. Zo heb je gegarandeerd een fraaie en scherpe print aan de muur. 

Abstract in beige en zacht roze

De basis van dit abstracte kunstwerk met een vrouwelijke elf is een houtskool schets. Het werk bevat beige tinten en zacht roze accenten. 
Een print van dit artwork is te bestellen op wisseldoek met aluminium lijst

Houtskool schets abstract vrouwelijk model Deze schets getekend met houtskool is de basis van het digitale artwork.

Dames met jurk - abstract kunstwerk in geel en taupe

Een blad vol met houtskool schetsen resulteerde in een selectie van vier kunstwerken die ik in dezelfde stijl heb uitgewerkt. Deze kunstwerken zijn gemaakt voor print op geborsteld aluminium. Dit geeft deze werken een bijzonder mooie reflectie. 

De eerste schetsen met houtskool op papier Een serie schetsen waaruit ik een selectie heb gemaakt en 4 kunstwerken heb uitgewerkt.
Chique afwerking met geborsteld aluminium

Abstract aquarel schilderij naar digital art

Hoewel ik de meeste werken begin met potlood of houtskool op papier heb ik voor dit kunstwerk een andere techniek gebruikt. Het origineel is een aquarel op papier. Deze Afrikaanse dame draagt een rode jurk. De aquarel heeft harde zwarte lijnen. Voor het digitale artwork heb ik er voor gekozen deze over te schilderen. Zo ontstaat een meer softe look. 

Aquarel met rood Dame met rode jurk geschilderd met waterverf
Abstract Art - vrouw met rode jurk Dit abstracte werk is te bestellen als print op Dibond of als poster.

Abstract pop art stijl

Op het schetsblad zie je rechtsonder de basis tekening van dit kleurige pop art kunstwerk. Deze dame met prachtige krullen heeft een lila jurk aan. De achtergrond van dit abstracte kunstwerk is paars. Dit werk heeft een wat modernere uitstraling dan de abstracte kunstwerken die je hierboven ziet. 
Bestel dit werk als print op dibond in de webshop

Abstract kunstwerk in pop art stijl Kunstwerk van een dame in abstracte kleurige pop art stijl.
Kunstwerk voor buiten Weerbestendig kunstwerk in beperkte oplage

Het bovenstaande kunstwerk kun je zowel in de tuin als buiten ophangen. Het maakt deel uit van de limited edition collectie. Koop je een werk uit deze beperkte oplage serie dan weet je zeker dat je een origineel kunstwerk koopt. Bij deze beperkte oplage ontvang je een certificaat van echtheid met handtekening van Emiel.