Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Een Kunstwerk met beperkte oplage kopen

Als er van een kunstwerk maar een beperkte oplage in omloop is wordt dit ook wel limited edition artwork genoemd. Wil je een limited edition kunstwerk kopen? Alle werken in de artshop met dit stempel zijn limited editions. Deze limited editions worden on demand geprint. Hierdoor kun je wel kiezen uit verschillende afmetingen, maar zijn er maximaal 7 prints van gemaakt. Onderaan deze pagina vind je alle werken die je als beperkte oplage kunt kopen.

beperkte oplage - vrouw met rode jurk Van dit werk zijn er slecht 7 in omloop. Met deze print heb je dus echt iets origineels aan de muur

Betaalbare originele wanddecoratie kopen

In veel huiskamers hangt wanddecoratie aan de muur waarvan er honderden kopieen in omloop zijn. Wanddecoratie die je koopt bij Leenbakker, Gamma bij Kwantum is nu eenmaal niet origineel. Bestel jij liever betaalbare en originele wanddecoratie? Dan heb ik goed nieuws voor je, op emielsdesigns kun je kunstwerken kopen die maximaal in 7 woonkamers hangen. Deze limited editions worden geleverd met certificaat en handtekening van Emiel. Zo heb je garantie dat je echt een origineel kunstwerk koopt.

Het voordeel van limited edition prints

Een uniek kunstwerk is duur doordat alle uren van de kunstenaar in dat specifieke ene werk zitten. Bij een limited edition kunnen die uren verdeeld worden over de verschillende prints. Dat maakt deze wanddecoratie betaalbaar maar toch ook origineel.

Wil je een werk dat geen limited edition stempel heeft bestellen in een unieke uitvoering? Bijvoorbeeld in zwart wit of als gespiegelde versie? Of als laatste koper zodat er na jou niemand meer deze print kan kopen? In overleg met Emiel kan dit per kunstwerk overlegd worden. Bij deze specials ontvang je het certificaat laatste koper of certificaat unieke variant.